Closed

Story

Rating 3.2 / 5

Reviews (14)

Hyvää lounasta kauppahallissa. Usean käynnin perusteella Story tarjoaa johdonmukaisen maukasta lounasta. Monesti mukana on lähi-idän tai aasialaisia makuja, ja lounaan kanssa tarjottava leipä on todella hyvää. Myös kasvisruoka toimii, ja plussaa siitä, että aina on vegaaninen vaihtoehto tarjolla. Annoskoko ei ole suuren suuri, mutta sopiva lounaalle. Kauppahalli on viihtyisä ympäristö, ja kesäisin terassilta on mukavat näkymät.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.10.2016
Rating: 0

Kauppahallista lounasta. Melkeinpä hetken mielijohteesta päätin etsiä päivän lounaan kauppahallista. Sen ympärikierrettyäni paikaksi valikoitui Story.

Listalla parikin oman mielenkiinnon herättänyttä vaihtoehtoa ja valikoin niistä karitsanpyörykät couscousin kera tomaattikastikkeella maustettuina. Ruoan tultua ensiksi maistamaan itse pyöryköitä ja niistä tuli hieman pettynyt fiilis, jossain määrin sitkeitä ja kovia olivat, aika mediumeita keskeltä. Kuitenkin kokonaisuudessaan mausteet olivat tuossa annoksessa mielestäni aivan täydellisesti kohdallaan ja siitä syystä itse pyöryköiden ei- täydellinen koostumus ei anna aihetta antaa liian alhaista laatuluokitusta.

Palvelu tiskillä ystävällistä ja näkyminä satama-alue ja merikin jos saa ikkunapöydän.

Hinnallisesti, kun kyse lounaasta ilman salaatteja tai kahveja, 10,50 € on vähän yläkanttiin. Myös muut lounaslistan vaihtoehdot näyttivät aika hintavilta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.09.2016
Rating: 0

Stopped by for breakfast and tried the Eggs Benedict with Portobello Mushroom and a cappucino. Luckily the line wasn't too long so I was served quickly. Everything was delicious, however it should say EGG Benedict on the menu, not EGGS as you only get one egg on an extremely thick piece of bread (3cm). First time in my life that I've ever been served only one egg when ordering Eggs Benedict. For 8,30€ I was not impressed despite its deliciousness. I had to stop by the grocery store for something more to eat afterwards.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 12€ Added: 27.07.2016
Rating: 0

45min odotus palkittiin kylmällä aterialla josta kaikkea lautasella olevaan en edes tunnistanut. Olisiko leipäpalanen eksynyt gluteenittoman annoksen joukkoon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 09.05.2016
Rating: -1
     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 30.01.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0
     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 15€ Added: 24.10.2015 View previous reviews (3)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vuohenjuustosalaatti paahdetuilla kasviksilla oli todella heikko esitys: kylmiä (! ) juureksia (pääasiassa punajuurta) jääsalaattipedillä. Harvoin annos on niin mauton, että jää suurilta osin syömättä - nyt jäi. En suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.09.2015
Rating: 0

Hyvä vaihtoehto halliruokailuun. Lista on sekalainen, munakkaita, lohikeitto, joku salaatti ja burgeri. Kasvisvaihtoehtoja oli niukasti. Perheemme tilasi parsapiiraan, munakkaan kauden kasviksilla ja burgerin. Piiras katosi 3v:n suihin, oli kuulemma hyvää. Munakas oli hyvänmakuinen joskin pienehkö. Munakkaan päällä ollut juusto oli vähän pliisu. Burgeri oli kuulemma hyvä ja pihvi maukas. Annoksiin ei kuulunut kummempia lisukkeita, olisi kiva jos piiraan kylkeen olisi saanut salaatin tai burgeriin perunat. Sisällä käteviä loossipöytiä ja terassilta hyvät näkymät satamaan. Asiakaspalvelu ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.08.2015
Rating: 0

Ohrapuuro oli ylistysten arvoista hyvyyttä, mutta come on mikä nokareen kokoinen annos! Kalliit neljä lusikallista! Miljöö on ihana varsinkin aamuauringon paisteessa. Tarjoilijatytöltä ei hymyä herunut.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 7€ Added: 15.05.2015
Rating: 0

Ehdottomasti yksi parhaista burgereista joita olen eläessäni syönyt! Myös iloinen palvelu ja mukava kokemus! :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 19.12.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Vanha kauppahalli, 00130 Helsinki - Route
010 666 8458
http://restaurantstory.fi/