Unknown

Sunside

Rating 3.1 / 5

Reviews (7)

Sisustus suoraan 90-luvulta. Ystävällinen henkilökunta, perus lounashinnat. Sama lista lähes joka viikko eikä ruoka ole erityisen hyvää. Menettelee kuitenkin. Yhdentoista jälkeen jono on pitkä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.12.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvät possunleikkeet. Raikas salaattipöytä, mutta aika samanlainen joka kerralla. Lautasannos, mutta ei ole nälkä jäänyt kertaakaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.08.2015
Rating: 0

Aurinkoinen teollisuusruokala.
Roihupellon teollisuusalueella duunareita ja sitä kautta myös työpaikkaruokaloita riittää. Valoisa, keltainen Sunside on selvästi yksi viihtyisimmistä. Ja ilmeisen suosittu, porukkaa tuntuu istuvan sälekaihtimien takana kellonaikaan katsomatta.

Salaattipöytä on monipuolinen, iduista retiiseihin. Lounashintaan sisältyy maito ja k-kalja. Leipää ja levitettä. Jälkiruokakin vielä. Kahvit of course.

Joka päivä näyttäisi olevan tarjolla viitisen kappaletta erinäköisiä perinnelounassafkoja. Keittoja, patoja, pastoja, leikkeitä, jne. Seitsemästä yhdeksään euroon. Asiakaspalvelija nostaa kiposta halutun määrän lisukkeita, lihaosuus on perinteinen mittayksikkö. Annoskoko on varmuudella riittoisa.

Tällä ensivierailulla oma pippurileikkeeni osoittautui hyvin kotoisaksi. Ei loistelias sentään. Vastapuolen nauttima kalakastike keräsi myös kehuja. Talon oma salaatinkastike on erityisen maukas. Jälkkäripannarit ovat seisseet jonkin aikaa, kuivahkoja. Kahvi on tappavan kuumaa.

Päivitetty vierailu antaa takeen laadulle. Oma grillilohi oli jopa loistava. Tartar ex+. Ystävän valitsema portviini-leike ei ollut kummoinen, mutta valinta olikin omansa. Jälkkäriosasto jälleen heikoin.

Kokonaisuus on kuitenkin - etenkin ympäristönsä mukaanlaskien - selkeästi positiivinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.05.2012
Rating: 0

Kuten muutkin ovat todenneet, (selvästi) keskitasoa parempi ja viihtyisämpi lounasruokala. Kesällä bonuksena aurinkoinen terassi. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.04.2012
Rating: 0

Hyvä lounaspaikka. Ruoka on ollut hyvää perusevästä ja sitä tosiaan saa riittävästi, asiakaspalvelija lappaa lautaselle ruokaa niin paljon kuin pyytää samaan hintaan eli iso ja nälkäinen mieskin saa mahansa täyteen ettei jaksa hetkeen tehdä mitään.

Salaattipöytä on myöskin ihan ok, yleensä suhtkoht hyvässä kuosissa paria poikkeusta lukuunottamatta. Jälkkärikahvi on tosiaan napalmia mutta sen jäähtymistä odotellessa kerkiää ähkyyn asti syöpötellyt äijä edes vähän sulatella ruokaa että jaksaa lähteä kiirimään työpaikalle päin.

Kokemus on joka kerralla ollut positiivinen, keskivertoa parempi lounasruokala jossa saa mahansa täyteen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.05.2011
Rating: 0

Tuplaleike chilimajolla molte bene. Hyvä salaatti pöytä, ja talonkastike melkein aitoa snackya. Täällä käydään vähintään kerran kuussa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 07.04.2011
Rating: 1

Hyvä lounaspaikka. Ruoka on hyvää perusruokaa, sitä riittää ja paikka on lounasruokalaksi keskimääräistä viihtyisämpi. Uskaltaa mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.03.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Sahaajankatu 26, 00810 Helsinki - Route
09-755 7676
http://www.ravintolasunside.fi/yhteystiedot.php