Unknown

Ristorante Momento

Rating 3.5 / 5

Reviews (27)

Hyvää ostoskeskus ravintolaksi. Mureat pihvit herkullisilla kastikkeilla. Medium gorgonzola pihvini oli paistettu erinomaisesti ja seuralaiseni kypsät pihvit olivat sopivan mehukkaita. Kastikkeessani sopivasti aurajuustoa. Palvelu oli ripeää mutta ravintolan sisustus tylsä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.01.2016
Rating: 0

Lievästi ylihintaista perushöttöä. Pipourileikkeen leike ja paistetut perunat kuivahkot. Miniporkkanat vetiset ja ilmeisesti suoraan pakastepussista. Salaatti väritöntä ja nihkeää. Leikkeen kastike erinomainen. Palvelu ok. Puitteet valjuhkot.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2016
Rating: 0

Formaggi pizzassa oli aivan liikaa vihreää pestoa. Koko pizza maistui pelkälle pestolle ja juustojen maut jäi sen alle :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 139€ Added: 14.01.2016
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Isot annokset, erityisesti lohi-annos loistava!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.07.2015
Rating: 0

Aivan mahtavaa ruokaa, jopa pastat ovat tuoretta, ei liian löysää, juuri sopivan kypsää ja mitkä herkkukastikkeet. Siis nam! Mielelläni käyn kyseisessä paikassa syömässä ja terassi upea kesäisellä ilmalla! T.Heidi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.07.2015
Rating: 0

One of the best restaurants in Helsinki! Great food, huge portions, friendly and quick service, love it!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.06.2015
Rating: 0

Erinomainen ruokapaikka yhä yli kymmenen vuotta jatkuneen asiakkuuden jälkeenkin. Suosittelen erityisesti perinteisten pihvien ja pizzojen ystäville. Lohipizza aivan erityinen herkku sekä pippuribroileri esim. lohkoperunoilla. Ceasarsalaatti myös aina mainio, monta täytevaihtoehtoa. Palvelu ripeää ja ystävällistä. Paikkana ei mikään tunnelmallinen ravintola, mutta ostarikonseptina mitä mainioin!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Savulohipizza sekä palvelu olivat erinomaista, mutta ravintolassa leijui todella tunkkainen rasvankäry. Lähdettyäni ulos huomasin, että myös vaatteeni haisevat samalle. Ilmastointiin voisi panostaa enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.02.2015
Rating: 0

Ravintolan toimintamalli oli hieman epäselvä, missään ei ollut selkeästi ilmaistu pitääkö tilaukset tehdä tiskiltä. Kana- avokado pastasta ei ole mitään huonoa sanottavaa ja annos oli riittoisa. Voin suositella shoppailun ohessa nopeaksi ruokapaikaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.12.2014
Rating: 0

Minun suosikki mesta ilman muuta. Olen syönyt ainoastaan pihvejä erilaisilla kastekkeilla. Pihvit erinomaisesti kypsennettyjä. Perunavaihtoehtoina ollu lohkoja ja juustoperunoita, molemmat erinomaisia. Jälkiruuaksi on ollut hyvää jäätelöä :) Nopea palvelu ja hinnat kohtuulliset. Ei ihme että usein ei tahdo paikkaa löytyä edes lounasajan ulkopuolelta. Tällaista paikka on todella odotettu :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.11.2014
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Kauppakeskus Itis, 00930 Helsinki - Route
093433301