guukkeli

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Makalu

PAREMPAA LOUNASTA SAA HAKEA! ! Hintalaatusuhteeltaan erinomainen lounas, kahden annoksen yhdistelmä mainio valinta joka kerta. Kasvissyöjän unelma. Palvelu ripeää ja ystävällistä, joskin paikan nainen hieman vakana ilmeeltään. Täällä on usein täyttä, mutta pöytiä vapautuu nopeasti ja tilaa kyllä parhaan mukaan järjestetään uusille tulijoille. Ei huvittaisi enempää kehua sillä viikottaiset visiitit tänne äityneet koko ajan vaan ruuhkaisemmiksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.05.2015
Rating: -1

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurant

TÄMÄ PAIKKA ON AINA TÄYNNÄ! !

Vegehalloumiburger ranskalaisilla toimii kerta toisensa jälkeen. Mainiota perusmättöä, tulee ähky jos kaiken saa syödyksi. Ei valittamista, palvelu hyvää ja tarjoilijat kautta linjan ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Kokeilin ensi kertaa paljon ystäväpiirissäni kehuttua salaattibaaria. Oli ihan jees. Siis todella mainio, annokseen tuli lohta paljon enemmän kuin esimerkiksi F8:n salaattibaarissa olen koskaan saanut. Ulkomaalaistaustainen nuori mies ei oikein osannut kieltä ja kommunikaatiomme tuotti vaikeuksia siksikin, etten saanut puheestaan selvää. Muutoin hyvä kokemus, arvosana 8+.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Coffee House Asema-aukio café

Hyvän palvelun peruskahvila. Huonona puolena se, että aina täynnä, mutta puhunee puolestaan sekin. Tiskillä joskus yksi aivan ihana, iloinen ja mallikkaasti palveleva nuori mies! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Momento

Erinomainen ruokapaikka yhä yli kymmenen vuotta jatkuneen asiakkuuden jälkeenkin. Suosittelen erityisesti perinteisten pihvien ja pizzojen ystäville. Lohipizza aivan erityinen herkku sekä pippuribroileri esim. lohkoperunoilla. Ceasarsalaatti myös aina mainio, monta täytevaihtoehtoa. Palvelu ripeää ja ystävällistä. Paikkana ei mikään tunnelmallinen ravintola, mutta ostarikonseptina mitä mainioin!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Fonda del Sol

Kasvishamppareiden ystävät huomio! ! Käväisin pitkästä aikaa syömässä. Olen hieman vältellyt paikkaa kun tuntuu, ettei kasvisvaihtoehtoja juuri ole. MUTTA. Hampurilaisen saa myös kasvispihvillä. Tätä en tiennyt, eikä asiaa missään (edes ruokalistassa) mainosteta. Pihvi oli paksu, mehevä ja kodikkaan makuinen. Joku paholaisen chiliburgeri tms. oli kyseessä. Oikein kelpo annos coleslawilla. Parhaita kasvishampurilaisia hetkeen, vrt. esim. Morrisons..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Chinaman chinese

Aina niin mieluisat ja China Manin parhaimmistoon kuuluneet kolme pientä-vaihtoehdot on myyjän mukaan poistuneet valikoimasta "hankaluutensa" takia. Mikä kiinalainen se sellainen on jossa ei ole tarjolla kolme pientä-settejä..? Niitä vaihtoehtoja sentään oli useita ja perheen kesken ne oli suosikkejamme. Ruuan laatu muutoin yhä ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Makalu

monet nepalilaiset helsingissä kokeilleena on pakko sanoa, että kaupungin paras löytyy malmilta! aina erinomaisen maistuvia lounasannoksia, yleensä otan yhdistelmäruuan, hintaa sillä 10 euroa. kasvissyöjän unelma! salaattipöydän laatu vaihtelee. termoskannusta kannattaa ottaa jälkkäriksi hyvin maustettua maitoista chai-teetä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.11.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites