Opens at 06:00

Robert's Coffee Pasilan asema

Rating 1.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Työntekijät happamia ja ylimielisiä. Eipä viitsi täältä enää aamuisin kahvia hakea.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2016
Rating: -2

Kahvi oli yliuutettua, eikä valu ollut tasainen. Tuloksena kickiccino oli todella kitkerää. Hintaa oli 3,90 euroa. Juustoleipä oli seissyt kauan vitriinissä ja juusto oli kuivahtanutta ja tuorekurkku sekä tomaatti nahistuneita. Hinta 4,20 euroa. Tarjoilija näpläsi kännykkäänsä tiskin takana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.01.2016
Rating: -1

Smothie ei maistunut kovin tuoreelta. Saaristolaisjuustoleipä oli ok, vaikkakin kovin pieni neljän euron hintaansa nähden. Palvelu oli ala-arvoista. Työvuorossa kolme nuorta tyttöä, jotka eivät malttaneet lopettaa omien juttujensa keskustelua edes asiakaspalvelutilanteen ajaksi. Ärsyttävää ensin odottaa palvelua minuuttikaupalla, tilauksenkin sai toistaa kolmesti – taisin häiritä juttutuokiota pahasti. Kahvilatyöntekijän asenne oli kuin yrmeällä teini-ikäisellä. Ei minkäänlaista keskittymistä asiakkaisiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.10.2014
Rating: 0

lohileipä pelkästään makean ruisleivän välissä, muuta ruisleipälaatua kuin saaritstolaisleipää ei ole tarjolla. Suomessa on runsaasti ruisleipälaatuja mutta Roberts käyttää vain yhtä, sitä makeaa, en ymmärrä miksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 08.09.2014
Rating: -2

Hyvä kahvivalikoima, suppeat syötävät. Etsin junaa odotellessa nopeaa vartin kahvilalounasta, mutta ketjun konseptiin eivät ilmeisesti kuulu salaatit tai keitot. Suolaista tarjonnassa edustivat hyvin pienet leivät, jotka olivat selvästi normaalia sämpylää pienempiä, kunnon patongista nyt puhumattakaan. Valitsemani lohileipä oli oikein hyvän makuinen, mutta olisin toivonut sen olevan vähintään tuplakokoinen.

Mainoksen houkuttelemana valitsin joulukahvin, joka näytti kuvassa lattelta mutta joka kuitenkin maistui siltä, että se oli tehty suodatinkahviin. Virhe minulta, kun en kysellyt tarkemmin. Kahvitarjontahan tällä ketjulla on varsin monipuolinen.

Kahvilatila oli siisti ja siitä oli hauska tarkkailla junia. Palvelu oli erittäin ystävällistä, joskin omien tuotteiden tuntemuksessa olisi ollut kertauksen paikka. Nimittäin päästessäni piparmintun makuisen joulukahvini pohjalle huomasin, että mintun maku ei ollutkaan peräisin siirapista vaan Marianne-suklaakarkeista, ja kahvin kun piti olla kokonaan laktoositon... Sattuuhan sitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.11.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ratapihantie 6, 00520 Helsinki - Route
040 862 2978

Options