Unknown

Rupla

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets

Reviews (6)

Rupla ei ole mikä tahansa tusinaravintola, vaan luova ympäristö, jossa yhdistyvät galleria taidenäyttelyineen, kahvilaravintola aamiaisineen ja lounaineen sekä tila ylipäätään erilaisille tapahtumille. Miljöö seuraa luonnollisesti monipuolista konseptia. Seinillä oleva taide ei omaan silmään istu, mutta ei sen tarvitsekaan. Meininki huokuu ns. kalliolaisuutta: rentoa, letkeää ja vähän homssuista on.

Olen käynyt Ruplassa pariin otteeseen lounaalla (10 €) sekä kerran aamiaisella (10 €). Lounaalla tarjolla on iso määrä kasvispainotteisia ruokia, erityisesti erilaisia ruokaisia salaatteja. Lisäksi buffassa on aina valittavana joku liharuoka. Molemmilla käyntikerroilla tarjolla on ollut kanaa, mutta lounaslistan mukaan esim. lohtakin tarjotaan. Salaatit ovat olleet erittäin herkullisia ja runsaita. Yltäkylläinen lounaspöydän valinnanvara on myös ilahduttanut. Erilaisia tahnoja löytyy niitäkin keskisuuri valikoima, joita voi kivasti asetella vaikka leivän päälle.

Aamiainen oli pitkälti lounaan näköinen ja oloinen, hieman vaatimattomampi. Myös lihaosasto loisti poissaolollaan. Näin ollen leivän päältä puuttui leikkelevalikoiman tarjoamat moninaiset mahdollisuudet, mistä miinusta, mutta plussat sen sijaan iki-ihanasta Manchego-juustosta. Mmm… hyvää. Tahnat, vihannekset ja hedelmät toimivat varmasti. Aamiaisen kohokohdiksi nousivat kuitenkin mustikka-banaanituorepuuro sekä pieni pyöreä pannukakku syntisen herkullisen vaahterasiirapin kera. Kahvi on todettu laadukkaaksi molemmissa kattauksissa.

Rupla – erityisesti lounaansa suhteen – on vakuuttanut minut, vaikken koekaan kuuluvani täydellisesti kohderyhmään.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.10.2018
Rating: 0

vegaanista jäätelöä tarjolla - tämä kävi lounaasta! :)

     
     
     
Experience: Lunch Added: 17.07.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Itse kävin brunssilla ystävieni kanssa ja samalla näimme myös mielenkiintoisen taidenäyttelyn. Ihastuin paikkaan! Mukavaa, että kalliosta löytyy tällaisiakin ravintoloita! Ruoka oli todella hyvää, buffassa oli paljon erilaisia vaihtoehtoja, varsinkin kasvissyöjille sopivaa syötävää (jes!). Ja mitä herkullisia kakkuja, namm. Asiakaspalvelusta annan ison peukun, koska saimme erityisen ystävällistä ja rentoa palvelua, tunsimme olomme tervetulleiksi ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiin. Mukava, hauska ja omalaatuinen paikka, jossa ruoka ei ole pettymys ja tunnelma on kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 14.11.2016
Rating: 0

Erinomaista suodatinkahvia, lapsiystävällinen meininki, vegaanista syötävää useampaa lajia, taustamusiikki, joka helli herkkäkorvaista asiakasta ja maisemina Hesarin elämän vilinä ja upea taidenäyttely. Voisiko parempaa toivoakaan?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.01.2016
Rating: 0

Suussa sulavat raakakakut ja erinomainen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.04.2015
Rating: 0

Laadukkaista ainesosista tehtyjä raakaruokia ja -herkkuja erittäin herkullisen suodatinkahvin kera. Yhtenä paikan perustajista olen hieman jäävi paikkaa arvostelemaan, mutta tervetuloa viihtymään ja palautetta otamme mielellämme vastaan vaikkapa osoitteeseen info@rupla.fi
Tavoitteemme on tarjota inspiroiva tila, jossa saman katon alla pääsee kokemaan taidenäyttelyitä, kahvilan, workshopeja, monimuotoisia tapahtumia sekä design-myymälän. Toivottavasti maistuu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2015
Rating: -3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Helsinginkatu 16, 00500 Helsinki - Route
http://www.rupla.fi

Options