Kitchen is open

HelmiSimpukka Pukinmäki

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (6)

Ruokailu ajan jälkeen ruoka tulee nopeasti. Ruoka perus huoltoasema sapuskaa. Kello ajasta riippumatta. Tuntuu että porukka vain luuhaa paikalla. Eli ei maksavia asiakkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

käytiin tyttäreni kanssa 18. 4.2015 syömässä . Odotettiin annosta 15 min jonka jälkeen henkilökunnasta nuori nainen tuli kertomaan ettei kokki tiedä mitä annoksiimme kuuluu olimme tilanneet helmisimpukan herkkulautaset. Tyttö kysyi mitä siihen lautaseen tulee kokki ei tiedä. Oltiin tyttäreni kanssa tosi hämmentyneitä. .Lautaselle ilmestyi ranskalaiset lihapullat ja nakit. Olihan tosi "herkkulautanen"

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2015
Rating: 1

Syömme silloin tällöin teillä Ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä,mutta koulutusta kaipaava. Sunnuntaina oli vain kaksi kaveria tiskin takna toinen niistä ruokaa tekemässä. Ei riitä.ruokaa joutui odottamaan pitkään ,kinkku loppunut vaihdettiin pepperooniin hyvä niin.Kaipaan myös sitä että kerrotaan mitä ruokaan kuuluu. Salaattipöytä leipä juoma sekä kahvi.Yksi edistys tapahtunut tarjottimia oli astiakärryssä mihin viedä käytetyt astiat Kiitos

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.01.2015
Rating: 0

Söin nakit ja ranskalaiset. Ranskalaiset olivat rapeita, nakit hyvin paistettuja. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä. Tunnelmaa tosin häiritsivät epäasiallisesti käyttäytyvät nuoret, ja henkilökuntaa ei ollut riittävästi paikalla pitämään näitä kurissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.03.2010
Rating: 2

Söin lihapullia perunamuusilla ja join kolan. Hintaan sisältyi salaattipöytä ja kahvi. Ruoka oli hyvää. Erityisesti kelpo muusi ja kaunis asettelu ilahduttivat. Salaatti oli raikaista ja salaattipöydästä löytyi myös sämpylöitä. Ravintolasali oli melko kodikas ja rauhallinen, palvelu ystävällisen asiallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.02.2010
Rating: 1

Täysin kuvottavaa roskaa. "VittuVittuVittu"a hokevia teinejä. Ei koskaan enää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.01.2010
Rating: -2

Location