Closed now

Nonparelli Catering

home cooking, deli
Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounastan useamman kerran viikossa kyseisessä lounaskahvilassa. Paikkana tämä on erittäin mielyttävä ja tyttömäinen. Mutta paljon on kyllä parannettavaa mm. ruuan laadussa. Usein ruoka on loppunut kesken ja saat jotain aivan muuta mitä lounaslistalla on ollut tarjolla. Jos lisukkeena on perunoita ne usein lilluvat vedessä aivan mössönä, myös riisi/risotto muuttuu erittäin epämielyttävän näköiseksi ja ruoka lämpöhauteissa ei todellakaa säily tuoreena. Eli jos haluat tuoretta ruokaa ilmesty paikalle heti klo 11. Keitot ovat välillä liian suolaisia ja saman makuisia, mutta yleensä kasvissose keitot ovat yllättävän hyviä! Myös olen pistänyt merkille et kyseinen paikka mikrottaa välillä ruokia. Yhtenä päivänä perunamuusi loppui kesken ja saimme hetken odotella kun mikron kautta lämmitettiin nähtävästi vanhaa muussia lisää, tai siltä se ainekin maistui. Kerran ruuastani löytyi tumma hius ja pistin kyllä heti merkille että paikan kokilla ei kyllä ikinä ole näkynyt minkään näköistä myssyä yms. päässään joka estäisi hiusten joutumista ruokaa ja näin ollen ajattelin että hius on peräisin kokilta. Onneks olin ehtinyt jo syödä ruokani lähes loppuun asti kun huomasin hiuksen ja en ole mitenkää herkkänahkainen joten annoin asian olla. Mutta kyllä tähän asiaan mielestäni voisi tulla muutos. Ja viellä pienen pieni lisäys mihin toivon tulevan muutosta on lämpötilaan... Välillä paikka on tukahduttavan kuuma ja tuntuu ettei ilma kulje. Kyllä peukun nostot henkilökunnalle että jaksaa niissä olo suhteissa iloisesti palvella meitä asiakkaita.
Ja myös lisäpisteitä ropisee paikan kakkuista ja muista leivoksista. Yksi lemppareista on kyllä mansikka-vadelma-valkosuklaajuustokakku ja minttu suklaa keksit. Toivottavasti ruuan suhteen saataisin parannusta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.09.2014
Rating: 0

Henkilökunta muuttunut ja myös omistaja. Loistavaa kotiruokaa ja ihana henkilökunta! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.05.2014
Rating: 0

Kuljetusjärjestelyt eivät toimi lainkaan. Ilmoitin tilauksen yhteydessä ovikoodin, joka on välttämätön ruoan perille saattamiseksi. Ovikoodi ei ollut päätynyt kuljettajalle, vaan hän oli yrittänyt tiedustella sitä minulta puhelimitse. En pystynyt vastaamaan puhelimeen ja ruoan toimitus venyi vuorokaudella. Jäin todella ihmettelemään miksi kuljettaja ei tiedustellut ovikoodia ruoan lähettäjältä eli Spoon Mamalta?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.12.2012
Rating: 1

Entisen lempilounasravintolani taso on tippunut todella paljon omistajavaihdoksen jälkeen.
Salaatti (9,5€) koostuu jääsalaatista johon lätkästään kymmenestä eri kiposta säilykkeitä nesteineen päälle. Tänään jäi salaatti syömättä, puolet lautasesta oli öljy-sokeriliemi-nestettä. Myös kotoisa tunnelma on täysin kadonnut. Tänään oli viimeinen kerta, harmi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.08.2012
Rating: 0

Very pretty and cozy cafe/deli in Herttoniemi. Close to the metro station and bus stops but far enough from the busy street which gives you a quiet ambiance. The food is fresh and really tasty.

Also highly recommended for moms/dads with babies. There is place for the pram outside and enough room for toddlers to walk around.

Highly recommended!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.03.2012
Rating: 2

Annokset usein niin isoja, että olen oppinut pyytämään puolikkaan. Hyvistä raaka-aineista annoksia, joissa on joku kiva "juju", Ei ihan halpa, mutta houkutteleva.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.01.2012
Rating: 0

Pienet annokset, mutta ruoka maukasta. Ei sovi nälkäiselle miehelle. Hintava paikka. Sisustus miellyttävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.11.2011
Rating: 0

viihtyisä paikka, toivottavasti säilyttää kotoisan tunnelmansa

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.08.2011
Rating: 0

Toiminta-ajatus on mainio, ikävä kyllä toteutus jää pahasti jälkeen. Ruoka on ollut useamman kerran mautonta ja innotonta

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.07.2011
Rating: 0

Kotiruokaa parempaa kotiruokaa. Noutoruokaa tullut poimittua mukaan useamman kerran ja joka kerran ollut positiivinen yllätys. Peruskeitoista saatu todella maittavia.
Noutoruoan lisäksi mukaan tarttuu helposti delin puolelta (luomu)ruokatuotteita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.05.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Laivalahdenportti 5, 00810 Helsinki - Route
0405568588
http://www.nonparelli.net

Options