Unknown

Stadin Ravintola

Rating 2.3 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jos haluat hyvää pizzaa mukavassa idyllisessä ravintolassa hyvien yhteyksien varrella Töölössä, niin SR on oiva valinta. Etenkin lätkämatsin yhteyteen sovitettuna. Älä odota gourmét tason ruokailua, mutta pärjää hyvin kaikille Pizzataxeille jne. Mukava paikka jutella ystävien kanssa oluen äärellä kiekosta, ennen tai jälkeen matsin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.11.2016
Rating: 0

Tilaamani salami-kananmuna-feta-smetanapizza oli jotain aivan kauheaa. Pizzat kun tuotiin oli smetana heitetty pizzalle kolmeen eri kasaan. Pohja oli sitkeä ja muut täytteet omituisen makuisia. Seuralainen taas kuvaili tilaamaansa lohiannoksen lohta pieneksi ja kuivaksi. Ranskalaiset olivat kuulemma hänen annoksen paras anti. Palvelu oli kaiken lisäksi töykeää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 16.09.2016
Rating: 0

Pizza oli parempi kuin odotin. Hyvä pohja, riittävästi täytettä. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 21.11.2014
Rating: 0

Varhaiseen lounasaikaan käydessä riisikebab ja salaattipöytä.
Harvoin syötynä hyvä kebab on maistuvaa, mutta täällä se ei sitä ollut. Salaatti ihan ok, mutta kebabin liha jotenkin vanhentuneen oloista, omituinen maku.

Hinta ei korkea, mutta ei moisesta kyllä enempää voisi pyytääkään. Mieluummin korkeampi hinta ja tuoretta ja hyvää kebabia kun tällaista tekelettä kun mitä nyt oli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 12.11.2014
Rating: 0

Nyt käynyt jo useamman kerran, pizzat on todella hyviä, mutta valitettavasti pakko sanoa että kebab oli surkeaa. Liha kuivaa ja mautonta, kuin myös kermaperunat. Sama juttu lehtipihvin kanssa kuivaa ja mautonta. Suosittelen jos haluat hyvää pizzaa, mutta ainakin kebab ja lehtipihvi kannattaa jättää väliin. Kana on kuulemma hyvää ja kypsää. Itse en ole kokeillut. Positiivista jos sattuu olemaan rahat loppu, niin puhelimella maksaminen onnistuu!!!...8)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.10.2014
Rating: 0

Pari kertaa käynyt pizzan hakemassa ja mielestäni oli todella hyvää! !! Verrattuna dedosiin josta sain avopuolisoni kanssa vatsan kipeäksi. Avopuolisoni otti kana setin kemaperunoilla viimeksi ja oli kuulemma hyvää. Ei valittamista. Pizzat ja muut kypsiä ja maukkaita. Suosittelen kyllä lämpimästi. Kebabbia tai muuta en ole siellä testannut joten niistä en osaa kertoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2014
Rating: 0

Vaikka et ole käynyt täällä, olet silti käynyt.

Tilaat ja maksat. Nappaat pari rasvaantahrittua iltapäivälehteä viime viikolta ja painelet kulmaloosiin selailemaan niitä. Kohta eteesi tuodaan höyryävä lätty. Et malta odottaa ja poltat suusi. Maku on vähän pliisu, joten lisäät reilusti tabascoa. Syöt ja poistut.

Ei mitään ihmeellistä, ei se tosin pahaakaan ollut. Hinnat mallia Töölö, eli kasilla saa pizzan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.03.2013
Rating: 0

Hyvä ruoka jokaisella kerralla. Suuret annokset ja hinta on edullinen. Pieni ravintola, mutta ruokaa ei silti tarvitse odotella kauaa. Ystävällinen palvelu ja kiva ilmapiiri. Kanapasta todella hyvä, samoin falafelit.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 650€ Added: 14.11.2012
Rating: -1

Elämäni paskin rullakebab. Pakattu niin löysästi, että oli mahdotonta syödä. Ei sillä, että olisin halunnutkaan syödä, sillä tämä makuhermoja väärällä tavalla kutkuttava turkkilainen mestariluomus oli aivan järkyttävää. Salaattia rullan sisällä ei ollut paria lehdykkää lukuun ottamatta ja kebablihasta tuli mieleen lähinnä Lidlin pakastekebab. Kastikekin oli saatu jollain ilveellä maistumaan sinapilta. kaikin puolin negatiivinen kokemus. Odotusaika tälle pettymykselle oli n. puoli tuntia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.09.2012
Rating: -1

Kävimme ystävieni kanssa syömässä lehtipihvit. Ajattelin, että kun hinta on yli 10€ sieltä tulee sitten hyvt mätöt. Lehtipihvi oli valmis pihvi kaupasta, joka maksaa 4 euroa. Pihvi oli todella kuivaa. Todella heikkoa. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 30.08.2012
Rating: -1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mannerheimintie 47, 00250 Helsinki - Route
09-498 428

Options