Kitchen is open

Sturen Pizzeria

Rating 1.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pahoinvointia ja todella huono asiakaspalvelua.
Tietenkin odotukset olivat hyvin alhaalla paikasta kun lähdin tilaamaan pitsaa, olihan kyseessä perus kebabpitsa pulju, jonka hinnoittelu melko alhainen.

Isoin yllätys oli kuljetusmaksu, kylmänä toimitettu puoliksi palanut pitsa sekä kuskin rasittava änkyttäminen vielä ovellani kun halusin vain mennä syömään tilaamaani pitsaa.

Pitsan syötyäni sain vielä sellaiset vatsanväänteet, että päätin laittaa arvostelua jotta kukaan muu ei kärsisi henkisesti ja fyysisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 01.09.2014
Rating: 0

Hyvältä maistuvat pizzat ja kebut. Auki todella myöhään.

Jos asiakaspalvelu ei kelpaa menkää stockman delikatessen, siellä maksetaan törky hintoja, joten asiakaspalvelu sen mukaista. Ei pizzeriassa ole tarkoitus saada kenkiä kiilotettua ja kiitoksia ja olkaa tosi tosi hyvät. "hei, mitä laitetaan, tuossa pizza, olkaa hyvä" se riittää. Kengurun gourmé metsästäjät pysykää poissa. Tämä on hyvä paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.03.2014
Rating: -1

Tosi huono palvelu. Likaiset lattiat. työntekijät ovat vihaisia Kysyin kuuluuko salaatti, vastaus oli: EI( vihaisesti). kysyin taas; onko vettä, vastaus oli: TUOLLA ( vihaisesti).... en suosettele kun kana ei maistu....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2014
Rating: 1

Pizzat ovat ok-laatua ja vieläpä edullisia (kaikki 6 euroa). Muista ruoista olen kokeillut ainoastaan kebabia ranskalaisilla joka ei kovemmin sytyttänyt. Pizzoja voin tosin suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 05.02.2014
Rating: 0

Huolimatta mainoskiellosta ovessani, tulee jatkuvasti ko. lättylän ruokalistaa eteisen lattialle. Tämän seurauksena voin varmuudella sanoa etten ko. liiterin palveluita tule ikinä käyttämään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.10.2013
Rating: -3

En tiedä miksi kaikki on laittanut huonoja kommentteja, mutta mielestäni tässä on parhaat pizzat ja kebabit mitä ikinä olen syönyt. Asiakaspalvelu oli loistavaa ja ystävällistä. Käyn täällä viikottain enkä ole saanut tähän asti tästä huonoa ruokaa. Missään muualla ei saa näin halvalla. kaikki pizzat olivat 6 eurolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 21.10.2013
Rating: 0

Periaatteessa tämä pizzeria on kotini vastapäätä, eli pizzoja tulee haettua aika paljon sekä päivä että yö aikaan. Quatro Staggione ja Francescana pizzat ovat ok, mutta pihvit tosiaan ällöttäviä! Ihan kun joku olisi pihvin päällä ajanut asfalttitallojalla, mautonta ja ei rahan arvoista!
Omasta mielestäni juustoperunat ovat myös aika huonolaatuiset, itse en ikinä tilaisi, mutta poikaystäväni tykkää. Makunsa kai kaikilla oma ;) :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.07.2013
Rating: 0

Kävin syömässä sturenkadun pizzeriassa eräänä kevät iltana kun ravinrtola oli sulkeutumassa. Ravintoloitsijat olivat epäasiallisessa kunnossa. Epäilen että jonkun huumeen vaikutuksen alaisena. Myyjillä oli poissaoleva olemus, punaiset silmät ja he käyttäytyivät epätavallisesti. Syödessäni pizzaa toinen ravintoloitsijoista kyseli minulta uskonnollisista näkemyksistäni ja minun suhteestani alkoholiin. Kyseli jatkuvasti onko ruka hyvää. Syötyäni pizzan. Tunsin oloni hyvin huonovointiseksi ja päädyin Meilahden sairaalaan voimakkaiden sydäntykytysten vuoksi. Minulla oli huumaantunut olo. Tekisin rikosilmoituksen mutta minulla ei ole tarpeeksi näyttöä siitä että ruokaani olisi laitettu huumaavia aineita tai muuta siihen kuulumatonta. Elintarvikeviranomaisille olen asiasta ilmoittanut. En luonnollisesti suosittele ravintolaa kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.07.2013
Rating: 2

I would be grateful if this restaurant would stop pushing their menu through our door, even though it is clearly marked 'EI MAINOKSIA, KIITOS'.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.05.2013
Rating: 0

I LOVE THIS PLACE BECAUSE OF THE HEALTINESS, THE PIZZA IS MADE WITHOUT TOO MUCH OIL WHICH I LOVE IT! !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 10.03.2013
Rating: 0

Location

Sturenkatu 35, 00550 Helsinki - Route
(09) 773 6882