Serving lunch

Teatteriravintola Kaksi Kanaa

Rating 2.5 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

We paid a visit here dining and listening to the Finnish nr one Dixieland Jazz Band DDT Jazzband. The place was sold out and the staff were pressed to the extreme. Service started out well but got worse as the evening progressed.

The food was in fact quite good although a bit too salty for our taste. The plates were cold which was a bigger problem as the food wasn´t very warm even to start with. Still a very nice evening!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.12.2015
Rating: 0

Ryhmämenusta alkuruoaksi tattikeittoa, maukasta, kaipasi hieman täyteläisyyttä. Pääruoka lohta ja patatas pravas. Lohi oli ok, mutta ei mitään kovin maistuvaista. Patatas bravas olivat todennäköisesti pakaste ranskalaisista, eli floppi. Jälkiruoka oli juustokakku, maku oli oikein hyvä, rakenne kotitekoinen, mutta se ei haitannut. Viinit ylihinnoiteltuja. Cava oli tarjolla yhtä laatua, se mitän oli listalla oli loppunut. Tarjoilu oli hyvä. Eistyksenä oli Cabin Grazy, joka toi mieleen koulujen esitykset, koko lailla hiomaton. Annina Rubinstein ja Jari Aaltonen olivat hyviä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2015
Rating: 0

Aivan loistavaa ruokaa! Söin alkuruoaksi parsakeittoa, pääruoaksi teurastajan pihviä ja jälkiruoaksi vadelmapannacottaa. Kaikki ruoat olivat suussa sulavia ja palvelu erinomaista! Tarjoilija (joka sattui olemaan ravintolapäällikkö) suositteli hyvät viinit jokaisen ruokalajin kanssa. Show oli myös hyvä! Erityisesti kuitenkin ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu ja hyvä ruoka jäivät mieleen. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 24.03.2015
Rating: 0

Show ja dinner - esityksessä jäi jokin kiikastamaan molemmissa osioissa. Ruoka oli perushyvää osaltaan kuten alkuruoka vihreistä pavuista ja punajuuresta ja vähän liiankin tavallista esim. jälkiruuan porkkanakakku tai jopa kylmää kuten pääruuan grillattu halloumi. Tarjoilu oli takkuilevaa ja hidasta. Paikkana ei mitään erityistä mainittavaa kuin ehkä nuhruinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 17.03.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kanavakatu 3, 00120 Helsinki - Route
09 669 260
http://kaksikanaa.fi

Options