Opens at 11:00

Trattoria Corretto

Rating 3.8 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kanapasta lounaalla hyvä mutta hieman turhan hapokas. Miinus palvelun hitaudesta, vaikka lounasaika ei annoksen tuleminen saisi kestää varttia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.09.2017 View previous reviews (3)
Rating: 0

Todella hauska paikka keskellä Hietalahden Kauppahallin pöhinää. Ruoka on yksinkertaista, mutta todella maukasta ja tuoreista raaka-aineista valmistettua. Viinivalikoima on ok, jos edullinen, kevyt ja mehuinen talonviini ei miellytä. Olen käynyt Correttossa nyt kaksi kertaa syömässä ja aion ehdottomasti käydä jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.04.2016
Rating: 0

Loistava paikka! Muutamalla käyntikerralla tullut testattua lounas ja a la carte. Ruoat hyvän makuisia eikä turhaa kikkailua havaittavissa. Lisäksi hinnat ovat erittäin kohdallaan. Täydellinen halliravintola jossa voi syödä ja nauttia lasin hyvää viiniä. Edellinen kommentoija frankb ei tainnut mainita mitään pizzan mausta. Pizza erittäin hyvän makuinen ja helppo syödä. Tämän takia taikinan "pehmeys" ei varsinaisesti haittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.12.2015
Rating: 0

Pizza looks fine cosmetically - but pretty lousy.

Tomato sauce was one step beyond ketchup - was pretty cold on arrival (not busy) - crust LOOKED good - but was the consistency of soft bread - even though asked for 'ben cotto'

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.12.2015
Rating: 0

Todella hyvä ruoka ja mukavat miehet

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.12.2015
Rating: -1

Lämminhenkinen italialaisravintola keskellä hallia. Plussaa pöytiin tarjoilu, joka oli ystävällistä ja nopeaa. Lasagna classico todella herkullinen, pizza ohutpohjainen, kunnolliset raaka-aineet ja hinnatkin sen mukaisesti yli 13€. Italialainen musiikki toi tunnelmaa. Täällä ei istuta pitkää iltaa, mutta lyhytkin ravintolavisiitti toi hyvän fiiliksen ja täytti tehtävänsä: hyvä ruoka, parempi mieli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki - Route
+358 400238660
https://www.facebook.com/Corretto.Trattoria

Options