Unknown

Villa Angelica

Rating 1 / 5

Reviews (34)

A horrible experience! Way overprized with unfriendly staff. En suosittele millään tavalla, silkkaa rahijen haaskausta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 08.12.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tässä on Euroopan kallein kahvila. Pieni kakunpala ja kahvi 12,50. Wienin schaherkahvilassa sama maksaa 11€. Lisäksi tuotteena on korppupuustiksi käräytetty korvapuusti.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 14.01.2018
Rating: 0

Kammottava kokemus. En uskaltanut juoda 5 € kahvia loppuun. Tuli tunne, että tähän liittyy jotain outoa. Äkkiä ulos. Olimme ainoat asiakkaat. Ovi oli lukossa tullessamme, piti soittaa kelloa, sinänsä ymmärrettävää, koska iso talo ja varmaan vähän asiakkaita. Ihmetellessämme 5€ kahvikupin hintaa, meille sanottiin, että tämä ei ole tavallinen paikka ja matotkin ovat niin kalliita, ettemme ole ennen sellaisia varmaan nähneet. Tunne epärehellisyydestä kasvoi... Olisin ymmärtänyt 5€ kahvikupillisen, jos emäntä olisi ollut ystävällinen ja luonut hyvää tunnelmaa. Tietenkin erikoisuudesta tulee maksaa, mutta sen pitäisi olla positivista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: 1

Järkyttävän huono palvelu. Kakku vanhaa ja kaikki ylihinnoiteltua laatuun lähden. Asikaspalvelusta ei tietoakaan. En todellakaan suosittele paikkaa kenellekkään. Käynti oli ensimmäinen ja samalla viimeinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.12.2015
Rating: 0

Kahvilan emäntä riiteli kaikkien asiakkaiden kanssa, kakut eivät olleet tuoreita ja kaikki ylihinnoiteltua

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.11.2015
Rating: 1

Hurmaavassa, menneisyyteen pysähtyneessä satuhuvilassa luulot karisevat nopeasti. Minua ei tarjoilutilan sekaisuus haitannut, päinvastoin naureskelin ihastuneena valtaville, kiikkerille kakkupinoille ja jokaiseen pikkuväliin asetetuille kukille ja kynttilöille. Siitä eteenpäin naureskelu olikin lähinnä epäuskoista.

Palvelun puute ja taivasta hipovat hinnat ovat todella huono yhdistelmä, vaikka ruoka maistuisikin. Kahvi maksoi 5 euroa, mitä perusteltiin sillä että sitä saa juoda niin paljon kuin haluaa - mutta kuka haluaa juoda kahvia kuppikaupalla? Kakut 7,50, suolainen piirakkapala 11 euroa, samoin keitto. Oma sienipiirakkani oli makoisaa ja lisukesalaatti raikas, mutta silti... Kahden ihmisen kahveista ja pikkusyötävistä 28 euroa nosti kyllä hiukset pystyyn. Korvapuustit olivat mustia, muuten makeat leivonnaiset näyttivät herkullisilta.

Kun paikkaan saapuu, kannattaa ottaa heti ohjat käsiinsä, sillä muuten ei saa suuhunsa mitään. Keittiön puolella asiakkaista ei juuri kiinnostuta. Eräs asiakas kehtasi ystävällisesti tiedustella tovi sitten tilaamaansa porkkanakeittoa, johon vastaus oli "joo joo". Talon väkeä ei sovi pikkujutuilla häiritä. Jotkut ohikulkijat kääntyivät heti ovelta. Tunnelma oli omalla tavallaan ikimuistoinen, mutta jos haluaa hyvää mieltä ja rahoilleen vastinetta, ei tämä ikävä kyllä ole se paikka. Harmi, talo ansaitsisi niin paljon enemmän!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 22.10.2015
Rating: 3

Ei enää ikinä. Epäsiisti, ylihinnoiteltu, surkea laatu ja äärimmäisen töykeä palvelu. En ole vastaavaan törmännyt Suomessa tai ulkomailla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.09.2015
Rating: 2

Erään komeasti ja suurieleisesti alkaneen tarinan surullinen loppunäytös.
Olisi ollut kunniakasta laskea esirippu ennen voimien, mielenkiinnon ja kunnianhimon ehtymistä. Oli masentava kokemus käydä pitkästä aikaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.09.2015
Rating: 0

Tarjoilutila epäsiisti / sekainen. Kallis kakkupala syötävä, mutta ei herkullinen kuten odotin. Tulin, kun ystävä muisti hyväksi vuosien takaa ja miljöö kiinnosti. Luulisi, että tuollaiseen ympäristöön ja tuohon hintaan voisi tarjota hyvää ja hyvän kokemuksen. En mene toiste. Harmi, ettei tullut tarkistettua etukäteen eat.fi :stä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.06.2015
Rating: 0

'Saako rouville olla muuta kuin nurkkien katselua', toikaisi kahvilan pitäjä meille ensisanoikseen. Ihmettelin hänelle kovin korkeita hintoja. 'Teidän pitää ymmärtää, että talon pitäminen maksaa'. Emme ymmärtäneet, vaan lähdimme ulos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2015
Rating: 1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Tamminiementie 3, 00250 Helsinki - Route
09 4584081
http://www.villaangelica.fi/

Options