Serving lunch

ABC Hyvinkää

Rating 1.3 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

abc tänään ja yleensä, päivän pihvi 12,90e, iso kasa kylmiä ranskalaisia,miksei vihanneksia lämpimiä myös kun pihvin alus potuilla peitetään,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.05.2015
Rating: 0

Tilattiin kolme pizzaa. Odoteltiin tosi kauan ennenkuin saatiin ruoka eteemme. Pizzapohjat raakaa ja muutenkin pizzat olivat mauttomia. Huonoin abc kokemus koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 26.07.2014
Rating: 0

Ennen oli asiat hyvin. Nykyään aivan hirveitä uudistuksia! Hieman kesti odottaa take away annoksia, mutta muuten asiakaspalvelu oli ok! Salaattiannokset kuivia, esteettisyydestä kaukana! Kastikkeesta ei ole tietoakaan salaattiannoksissa. Kana ylisuolattua kyseisessä annoksessa! En suosittele kenellekkään tätä paikkaa, ellei ole aivan pakko mennä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.03.2013
Rating: 0

En voi kenellekään suositella ABC:n ruokaa. Mautonta plitkua. Ruoka oli joku lihakastike.
Salaattivalikoima huono, ja monesti nahistuneita, osa astioista täyttämättä jolloin joutuu pyytämään henkilökuntaa täyttämään ruoka-astiat. Todella ylihinnoiteltu laatuun nähden!!! En suosittele tuhlaamaan rahoja tähän paikkaa.
Pullat ym. leivät monesti kuivahtaneita, ja tottakai veloitetaan normihinta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2012 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hyvä pihvi tällä kertaa. Buffetiin olen ollut aina tyytyväinen. Siistit vessat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 17.05.2012
Rating: 0

Edellisen sanoin, ruoka ihan ok. Parempaakin olen ABC asemilla syönyt mutta riippuu varmasti paljon päivästä mitä lounas buffetissa sattuu olemaan tarjolla. Tällä kertaa oli Lihakeittoa, Makkarakastiketta ja mantelikalaa. Ihan ok perus ruokaa. Salaattipuoli oli mielestäni hiukan suppempi kuin monissa muissa ABC paikoissa. Muutenkin pienemmän oloinen paikkana. Plussa kuitenkin aukioloajoista ja hyvistä wc tiloista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.04.2012
Rating: 1

Perushyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.05.2010
Rating: -3

Illallakin annokset tilataan kassalta, mikä aiheuttaa ainakin lasten kanssa turhan suurta härdelliä. Osaan annoksista kuuluu niukka salaattipöytä leipineen, ihan tarkkaan en tosin tiedä, että mihin... Samoin jälkiruokana oleva kahvi / lasten jäde ilmeisestikin ovat hinnassa jo mukana. Tilaus saapuikin pöytään saamamme numeron ohjastamana ripeästi ja pääsimme nauttiman herkkupurilaisesta ja bearnaise kastikkeella valellusta pihvistä. Molemmat annokset tulivat atomaattisesti ranskalaisilla, en sitten tiedä, olsiiko ollut muita vaihtoehtoja. Lihan kypsyys oikea medium ja mureus ihan hyvä, ei mitään purkkaa siis. Hampurilainen oli todella kuivakka ja siksipä ei sitten maistunutkaan jälkipolvelle. ABC:lle voi mennä syömäänkin, jos hinta ja saatavuus ovat pääasiat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 18.01.2010
Rating: 0

Location

Peltokuumolantie 2, 05800 Hyvinkää - Route
010-7666720
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/hyvinkaa