Unknown

Kulmakonditoria

Rating 3.1 / 5

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Loistavat salaatit! Suosittelen ehdottomasti! Myös makeapuoli maistuu,tuoretta yleensä. Ainut miinus että joskus joutuu odottaa liikaa salaatteja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.10.2014
Rating: 0

Usein olen tykännyt käydä Hyvinkään kulmiksessa keskeisen sijainnin ja ihan ok hintalaatusuhteeltaan olevien ruokien vuoksi. Mutta pari kertaa olen/olemme joutuneet pettymään kun ystävien kanssa käyty. Yhdellä kerralla (tästä on jo ainakin vuosi aikaa) ystäväni salaatista löytyi nippuside (siis sellainen käytetty, joka on varmaan ollut salaattipussin sulkijana), kerroimme ystävällisesti asiasta myyjälle ja hän sanoi vain "oho". Ystävälleni tarjottiin hyvitykseksi jotain, mutta pahoitteluja ei tullut ja myyjä vaikutti muutenkin ylimieliseltä.
Toisella kerralla olen joutunut itse pettymään, kun tilaamani salaatin fetajuustot olivat pilaantuneita. En tyhmänä mennyt asiasta sanomaan, kun en eka ymmärtänyt mistä se kamala maku oikein tuli. Nykyään tulee käytyä harvemmin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.07.2014
Rating: 0

Asiakaspalvelu heittelee kovasti työntekijöiden mukaan, muutama kovin ihana ja mukava nainen ja sitten on taas enemmänkin nirppanokkia nähty tiskin takana.

Leivokset törkeän kalliita, vaikka taitavatki olla aivan tukku/leipomokamaa?
Kahvi 2e ja en varmaan ole pahempaa myrkkyä missään juonut, olisi plussaa jos tarjolla olisi jokin ihan basic kahvimerkki myös.
Salaateissa ei mitään valittamista, eikä toasteissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.04.2014
Rating: 0

Kulmiksen salaatit ovat lähes poikkeuksetta tuoreista, muokattavia, herkullisia ja täyttäviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.11.2013
Rating: 0

Hei! Kysyisin yhden joutavan asian. Esimerkiksi jos mie ja viisi kaveriani tullaan kulmiksee ja kolme meistä ostaa jotakin, niin miksi kolme muuta häädetään pois, jos he eivät mitään osta. Kyse saattaa olla, että näillä kolmella kaverilla ei välttämättä ole rahaa käytettävissä tai heillä on jokin allergia etteivät pysty ostaa. Niin miksi ei ostamattomat voi olla ostettujen asiakkaiden mukana?? Miettikää nyt omaa nuoruuttanne? Oltiinko teille myös noin ilkeitä? En kavereitteni kanssa suosittele tätä kahvilaa ja sana tiukkapipoisesta henkilökunnasta on levinnyt hurjaa vauhtia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.10.2013
Rating: 0

Paikkana miellyttävä, hieman kallis laatuun nähden. Asiakaspalvelu oli ainakin minun kohdalla hyvää! Tänne voi tulla vaikka potentiaalisen tyttöystäväehdokkaan kanssa kahville!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2013
Rating: 0

Ei mitään erityistä

Söin sekä valkosuklaa-mustikkakakkua että mausteista suklaakakkua. Join lisäksi latten. Valkosuklaa-mustikkakakku oli tylsä ja mitäänsanomaton, kuitenkin ihan hyvä koostumus ja kiva ulkonäkö. Mausteinen suklaakakku oli turhankin mausteista ja loppu osa kakkua alkoi olla sietämätönt neilikka-kardemumma-inkivääri rataa kielelle joten jäi syömättä loppuun. Latte oli aika perus, mutta ikävästi koneen makuinen.

Itse ravintolamiljöö oli hieno, korkea katto oli kiva ja penkit ja pöydät olivat siistejä. Kannattaa käydä sen puolesta kyllä, ei niinkään herkkujen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.12.2012
Rating: 0

Kahvilana suomen ehdotonta eliittiä. Ruokapuoli on varsin hyvää mutta hieman kallista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.12.2012
Rating: 0

Ihanat makeat leivonnaiset kahvin kanssa, voittaa isot ketjukahvilat mennen tullen. Ruoka keskivertoa, mutta ihan hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2012
Rating: 0

Not too bad place at all. The location is perfect, the best. They have pastry as big as the plate itself. Coffee is regular price and quality is too normal to be mentioned. Anyway, one of the choice. Oh, very crowded....

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 08.08.2012
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää - Route
020-7416645
http://www.kulmakonditoria.fi/index.html