Unknown

New Centrum

Rating 3.6 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella hyvä falafelpizza. Ja hyviä vegetäytteitä listalla jos haluaa kasata toisenlaisen vegepizzan. Myös hyvät falafelit, itse tehdystä pitaleivästä iso plussa. Kaiken lisäksi tosi ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.10.2015
Rating: 0

Kokin käytöksessä on toivomisen varaa. Ei tee mieli mennä enää tänne jos asiakaspalvelu on tuolla tasolla ja nyrpistellään nokkaa ja nakellaan niskoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.04.2015
Rating: 0

Tilasimme pizzat ja pizzoilla meni vähän yli 1,5 h saapua. Soitimme centrumiin ja ystävällinen työntekijä pahoitteli ja sanoi, että pizzat tulevat kohta. Sanoin kuitenkin, että emme ota pizzoja vaan tilaamme muualta. Ovikello kuitenkin soi ja kuski pahoitteli tapahtunutta ja tarjosi pizzoja ilman veloitusta. Pizzat olivat kuitenkin lämpimiä, niin päätin ottaa pizzat vastaan. Pizzat olivat laadultaan aivan omaa luokkaansa yllätyksemme. Täytteitä oli paljon ja pizzat meheviä ja maukkaita!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2013
Rating: 0

The price is quite reasonable for food of this genre. The added 250ml of coke/fanta is also quite nice. Food is good and can be as spicy as you want it to be. However, if you have more than 4 people in your group, they don't have enough space for everybody to sit at the same table.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 08.08.2012
Rating: 0

Hyvää asiakaspalvelua ja parasta pizzaa mitä Hyvinkäältä löytyy. Lounaalla ilmainen salaatti noutopöytä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 02.09.2010
Rating: 0

Location

Uudenmaankatu 2, 05800 Hyvinkää - Route