Unknown

Kulmakonditoria

Rating 2.7 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahvi hyvää. Leivos taivaallista. Salaatti-ateria runsas ja maittava. Ei jäänyt nälkä. Suosittelen. Tänne tulen vielä uudestaan kun tulen taas Järvenpäässä käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.08.2016
Rating: 0

Jos 15,30 € maksavassa burgerissa on mikrossa lämmitetty pihvi, niin aika pahasti mennään metsään jo siinä vaiheessa. Tämän lisäksi pihviä ei ollut lämmitetty edes kunnolla, vaan ainakin puolet siitä oli sellaista jääkaappikylmää. Jäi reilu puolet annoksesta syömättä, ja meni maku koko mestaan aika vahvasti. En suosittele paikan burgereita kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.07.2016
Rating: 0

Palvelu todella huonoa ja hidasta, aina joutuu odottamaan. Pöydät likaisia, useamman kerran olen joutunut pyytämään siistimistä. Minut on myös ohitettu jonossa myyjien palvellessa jälkeeni tullutta. En aio asioida täällä enään, en voi palvelun puuttumisen vuoksi suositella muillekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.01.2016
Rating: 0

Käytiin kahvilla: hyvä valikoima kakkuja ja leivoksia ja talon kahvi hyvää. Ilmainen santsikuppi.

Salaattiannokset näyttää runsailta ja hyviltä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2015
Rating: 0

Ala-arvoisesti hoidettu lounastarjoilu: Tiskillä vain yksi työntekijä, jonka vuoksi jono lounasaikaan pitkä. Lounassalaatteja ei ole kuin yhtä laatua valmiina ja muita joutuu odottamaan. Jonossa ja ruoan odottamisessa meni puoli tuntia - en todellakaan halua kuluttaa lounastuntiani niin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Monipuolinen valikoima ja herkullisia vaihtoehtoja. Löysin tämän paikan jokunen aika sitten ja ihastuin! Ystävällinen palvelu ja laadukkaat sapuskat! On todellakin mistä valita!! En ole ikinä joutunut pettymään! Lämpöiset salaatit on ihan pop! Istumapaikkoja saisi olla enemmän ja ruuhka-aikoina soisi molempien kassojen olevan käytössä. Samoin henkilökunta voisi ystävällisesti pyytää ruuhka-aikoina nämä jo syöneet ja seurustelemaan jääneet siirtymään ulos tmv. jotta myös ne uudet maksavat asiakkaat pääsisivät syömään.. muuten oikein passeli mesta!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2015
Rating: 0

Ennen kulmis oli lempikahvilani. Nyt uusittujen menujen ja remontin myötä joku on muuttunut, eikä suinkaan parempaan suuntaan. Palvelu on ollut tympeää, huono asenne työtä kohtaan välittyy ikävä kylllä asiakkaalle vaikka rahastaminen ja tarjottavien nostaminen lautaselle sujuukin. Menusta poistunut myös suosikki vaihtoehtoja ja hinnat nousseet... ei hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.03.2015
Rating: 0

Uudet tilat ovat edelleen hyvin vähäpaikkaiset. Salaatit ovat hyviä, uusi lista on hieman sekava ja valinnanvaraa on mielestäni turhan paljon.

Voiko paikkaa enää kutsua konditoriaksi, kun meininki paikassa muuttunut enemmänkin pikaruokalaksi kuin viihtyisäksi lounaskahvilaksi.

Surullista nähdä kuinka suosittu kahvila on muuttumassa kovaa vauhtia sieluttomaksi pikaruokaketjuksi. Taitaa yrityksellä mennä nyt vähän liian lujaa.

Asiakkaan näkökulmasta tuntuu, että henkilökunta on ylityöllistettyä ja jotenkin hukassa ja tämä näkyy erittäin usein palvelun tasossa. Tätä ei näkynyt ennen?

Kaipaan vanhaa kunnon kulmista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.02.2015
Rating: 0

Henkilökunta kinastelee äänekkäästi ja koko sali kuuntelee! ! Ei mielestäni kuulu asiakkaiden kuultavaksi Palvelu huonoa ja nirppanokkaista!!!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 07.11.2014
Rating: 0

Perus ketjukahvila. Sitä saa mitä tilaa. Salaattivalikoima hyvä, leivonnaiset ihan maistuvia mutta huomaa selvästi, ettei oke paikanpäällä täysin tehtyjä. Hauska huomio: croissantin pääraaka-aineeksi kirjattiin "croissant taikina". Mistähän tämä "raaka-aine" mahtaa olla peräisin?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.12.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sibeliuksenkatu 17, 04400 Järvenpää - Route
020 741 6643
http://www.kulmakonditoria.fi/

Options