Kitchen is open

Deli China

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (44)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tasaisenvarmaa laatua käyntikerrasta toiseen. Palvelu aina ystävällistä ja ravintolan ilme siisti. Tänään osuin paikalle juuri kun lounastarjoilu loppui ja lähes kaikissa pöydissä oli ruokailijoita lopettelemassa ateriaa. Pöydät oli kuitenkin käden käänteessä siivottu likaisista astioista ja katettu uudestaan. Näin ollen vaikutelma ei jäänyt epäsiistiksi.

Söin katkarapu chow mein ja maut olivat todella onnistuneita ja herkullisia. Annos oli juuri sopivan kokoinen ja se oli kauniisti tarjoiltu. Kasvisten kypsyysaste oli juuri oikea.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.08.2016
Rating: 0

Lounaalla annoksen hinta 7,90€ enkä enempää olisi maksanutkaan. Valkosipulihärkää siis söin.

Annoksessa oli isoja pippurin paloja, liha oli sitkeää ja pavut olivat selkeästi pakasteversioita. Valkosipulia ei annoksessa näkynyt, puoliso epäili käytössä olleen valkosipuli öljyn. Riisi oli kuivahtanutta kökkeröä, selkeästi seissyt jo tovin ennen meidän pöytään saapumistaan.

Ei vakuuttanut, vaikka kastikepohja olikin maukas. Mut pippuri pilas maut täysin. Ja nopeasti tuli ruoka. Ehkä liiankin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.06.2016
Rating: 0

Ruoan laatu on kyllä loistava. Wokit ovat sopivan tehty täysin oikealla tavalla eli ne eivät ole ali- tai ylikypsiä, joka näkyy kasvisten ja lihojen rapeudessa ja oikeassa kypsyysasteessa. Samoin liemet on mietitty todella hyvin ja niiden merkitys kokonaisuuden kannalta on iso.

Kokonaisruokalista on erittäin hyvin tehty ja tarjolla on useita erilaisia ruokavaihtoehtoja. Nimet kuvaavat ruokia erittäin hyvin ja samoin tulisuusaste on hyvin merkitty niihin.

Ruoat valmistetaan nopeasti ja tehokkaasti, joten odotusaika on lyhyt. Laatusuhde ei vaikuta muuttuvan, vaikka tilauksia on tullut tehtyä useina eri kuukausina.

Take-awayn tarjouslista on myös erinomainen vaihtoehto.

Kokonaisuutena loistava paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.09.2015 View previous reviews (5)
Rating: 0

Ruoka loistavaa, maukasta. Ravintolassa ihana tunnelma. Loistava paikka esim. Treffeille :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.10.2014
Rating: -2

Ehdoton suosikki aina Joensuussa käydessä! Paljon eri makuja, hyvä ja nopea palvelu ja tunnelmallinen paikka (vaikkakin oli vähän hankala löytää ekalla kertaa).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 24.10.2014
Rating: -2

Aina on itselleni maistunut ruoka delillä ja palvelukin ollut nopeaa vuodesta toiseen :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.10.2014
Rating: -2

Tarjoilijat huomioivat kenet haluavat, miten haluavat.
Ruoka ihan ok,muttei sitä jaksa lähteä enää ahtaaseen pikku paikkaan huonoon ilmapiiriin näykkimään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2014
Rating: 0

tarjoilijat ylimielisiä ja epäkohteliaita. ruoka ok, mutta tason nähden ylihinnoiteltua.odotin,että minulle lisi ehdotettu teetä jonka listassa mainittiin kuuluvan ateriaan mutta tarjoilijoilla li vain kiire päästä meistä eron.ei koskaan enää tänne!!!!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2014
Rating: 0

Käymme usein Deli Chinassa Joensuussa. Ruoka on hyvää, riisin laadussa on parantamisen varaa - liian paakkuuntunutta, tartuu kauhaan. Astiat !!! Lautasien lasitus on jo kulunut pois ! Uudet lautaset ja lasit ja kahvikupit olisivat paikallaan. Lautasissa on välillä edellisen ruokailun ruokaa kiinni koska lasitus on kulunut se tarttuu. Astianpesukoneen puhtaus mietityttää koska lautasissa on ruokajäämiä. Terveystarkastaja voisi antaa niistä huomautuksen. Muutoin olen tyytyväinen niihin ruokalajeihin joita olen syönyt.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 10.09.2014
Rating: 0

Muuten ihan ok paikka mut lounaalla riisi kupeissa liian puuromaista, yhteenliimautunutta ja climppimäistä. Meinas jäädä syömättä. Toivottavasti tähän tulee muutos. Saispa täältä samanlaista irtonaista riisiä kuin Thaimaassa. Ei pitäis olla iso homma opetella kokkaamaan kunnollista irtonaista riisiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.09.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Koskikatu 7, 80100 Joensuu - Route
(013) 120 288
http://www.deli-china.fi/

Options