Rhysenn

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilatiin mieheni kanssa katkarapu keiton sekä sellaisen letun. Ja alkuruoaksi vietnamilaisia kääryleitä. Lettu oli aivan mahtava! Hyvin tehty ja maku oli tarpeeksi eksoottinen muttei liikaa! Keitto oli hyvää, ehkä vähän lian mieto, sekä siinä oli ehkä liian vähän katkarapuja. Annokset olivat reiluja sekä hinnat ok!
Mielestäni tämmä ei ole sellainen tunnelmallinen paikka =) Mutta palvelu on hyvä ja ystävällinen ja ruoka on hyvää, tarpeeksi eksoottista mutta kuitenkin ottaen huomioon länsimaalaisten ihmisten maku.
Jälkiruoka valikoima siellä on aika huono, mutta noin täyttävien annosten jälkeen ei tee mielikään jälkkäriä =) Kuitenkin sieltä saa sellaista vietnamilaista kahvia mikä on aika eksoottisen makuinen ja vahva. Suosittelen maistamaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Kerubin Keittiö

Kävin syömässä Kerubissa vain kerran koska kuulin siitä niin paljon hyvää! Kaikki kasvisyöjät kaverini kehuivat kerubia, joten päätin että käyn mieheni kanssa syömässä siellä.
Ja oli pettymys! Ruoka oli niin pahaa etten voinut syödä sitä loppuun. Annos oli mielettomän kaunis, siinä oli riisiä ja kasviskevätkääryleitä sekä jotain vihreää heinää ( ruccolaa taisi olla ). Valkoisen ja vihreän yhdistelmä toimii lautasella tosi hyvin. Mutta kun nostin haarukalla riisiä lautaselta siitä valui oliiviöljy!! Siis sitä ei ole pikkusen ruiskutettu vaan se ihan valui siitä riisistä! Ällötti. Jos haluaisin juoda oliiviöljyö ostaisin pullon kotiin ja joisin sitä... Sitten kevätkäärykeet sisältivät riisinuudeleita. Mitä järkeä on syödä riisiä riisin kanssa?! Ihminen jioka kehittit listat, oletko itse maistanut?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Kiinalainen Ravintola chinese

Kävimme kolmestaan syömässä Kiinalaisessa. Tilasimme friteerattuja jättikatkarapuja, kanaannoksen ja kasvisannoksen. ( en muista tarkalleen nimiä ) Jättikatkaravut olivat niin pahoja ettei niitä pystyis syömään! Taikina oli niin vanhaa ja ravut yklikypsiä oli jopa muuttaneen väriä ja niistä tuli rasvaa. tuntui siltä että ne oli paisettu eilen sitten ne odotti yön yli jossan ja sitten ne paistettiin vielä kerran ja tarjottiin meille vielä rahaa vastaan =(( kasvis oli ihan mauton. Ainut annos mikä oli ihan perus kiinalaisen ravintolan annos oli kanaruoka. Aivan perus, en voi sanoe että hyvä tai huono, mutta oli ainakin syötävä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Eti Kebab-Pizzeria

Kävimme siellä lounaalla ja tilasimme kebabin ja pitsan. Annokset olivat suuria, ei edes jaksettu syödä niitä kokonaan! Lounaaseen kuuluu salaattipöytä ja kavhi keksien kanssa. Ruokien tekemisessä ei mennyt liian pitkään, annokset olivat isot, hinta sopiva! Palvelu ystävällinen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Mr. Jones

Ruoka oli ohan OK, samanlainen kuten kaikkialla. Muistuttaa Amarilloa aika paljon. Tilatiin tupla burgeri sekä lisäperunat . Ensinnäkin listassa luki selvästi että annokseen kuuluu ranskalaiset burgeri ja salaatti mutta annos tuli pelkällä salaatilla. Kun menimme kysymään että missä ranskikset on niin meille sanotiin että " joo, tiedän että listassa lukee epäselvästi mutta ei tuohon annokseen tulekaan ranskalaisia." Mitä ihmettä? jos ravintola lupaa tietynlaisen annoksen listassa mutta se ei jostain syystä olekaan noin niin en luota siihen ensi kerralla! Toinen juttu on että sain vielä kaupan päälle likaisen lautasen jonka palautin tietenkin heti.

Muuten ruoan laatu on ihan ok. jotain 16 -19 e hampurilaisesta johon ei edes kuulu ranskiksia on kyllä VÄHÄN ylihinnoiteltua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 20.09.2014
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites