Unknown

Shell Helmisimpukka Juva

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ajoimme aamutuimaan hakemaan hevosta 500 kilometrin päästä. Meille tarjoiltiin lämmin ruoka ennen kello 11:ta ja saimme aidosti kotonatehtyjä. Olemme säännöllisesti asioineet harrastuksemme vuoksi 15-vuotta ketjun toimipisteissä. Tämä oli paras!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Kaikki kolme annosta olivat loistavat. Kasvikset sopivan kovankypsiä, liha mureaa ja maukasta ja salaattipöytä raikas ja monipuolinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.07.2015
Rating: 0

We ordered a chicken salad with cashews and melon and the chicken basked without fries -- got nice buttery vegetables instead! Food was nice, people were nicer. Not the fanciest place of course, but better than average for a gas station restaurant!

Broilersalaatti ja kanakori, josta unohtui dippi -- kysymällä tuli kyllä pahoitteluiden kera nopeasti perään. Kanakorin ranskikset saimme vaihdettua kasviksiin, jotka oli oikein voissa paistettua ja nannaa! Ei gurmee, mutta oikein herkkua oli! Palvelu mukavan lupsakkaa. Tulimme ennakkoluuloista huolimatta tuttavien suositteluiden rohkaisemana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Ruoka-annos sisälsi lasinsiruja ja henkilökunnan asenne oli, ettei heidän pannulla/ruoassa ole vikaa, täytyy tehdä Atrialle valitus....Uutta annosta kuitenkin halusin ja reilu 20min. odottelun jälkeen sain vastauksen että on ruuhkaa!? Eikö korvaava annos yleensä tehdä mahdollisimman nopeasti, en jäänyt odottamaan, milloin ehtivät aterian valmistamaan. Enkä eksy toista kertaa kyseiseen paikkaan syömään! Enkä kyllä suosittele kenellekään!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2013
Rating: 0

Kolmesta annoksesta saimme hädin tuskin yhden puolikkaan syötyä. Paikka on lopettamassa, ja ote on selvästi sen mukainen. VÄLTTÄKÄÄ!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.07.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kylmäpurontie 4, 51900 Juva - Route