Unknown

Buffa Prisma Seppälä

Rating 4.3 / 5

Reviews (5)

Hyvää kotiruokaa, runsas salaattivalikoima ja tarjolla myös paistettuja kasviksia. Parikin kertaa täällä käyneenä pakko ihmetellä vanhoja kommentteja. Pizzoja en ole maistanut koska en syö pizzaa lounaalla. Erittäin toimiva lounas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 10.12.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En muista milloin olisin syönyt missään näin pahaa "ruokaa". "Liha"pullat maistuivat jauholle, pitsat olivat vetisiä rasvalättyjä ja "ruoka" jonka kaiketi piti muistuttaa kinkkukiusausta maistui suolassa marinoidulle perunamössölle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.03.2015
Rating: 0

Pizzojen valikoima huono. Perusmakuja liian vähän, usein turhaa kikkailua pizzojen makujen kanssa. Kaipaan perinteisempää pizzaa, en outoja kokeiluja. Aina kun syömässä on käynyt on kuitenkin löytynyt 1-2 syötävää pizzamakua, mutta usein nekään eivät täysin omia suosikkeja vaikkakin ihan hyviä. Muu ruoka ihan hyvää, salaattipöydän valikoima kuitenkin hyvin huono. Jälkiruoka on halpa ja hyvä, jos vain jäätelöstä tykkää. Juomavalikoima huono, halppislimsaa joka ei kovin hyvälle maistu. Paikka ihan siisti, mutta todella meluinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2015
Rating: 0

Sokoksen Buffa on syöttölä. Noutopöydän appeet ovat teollista ja tyhjiä kaloreita täynnä olevaa huttua. Salaattipöydässäkään ei ollut juuri mitään tuoreita kasviksia vaan ennemminkin pitsan päälle sopivia säilykkeitä. Täällä tehdään katteita, ei ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.06.2012
Rating: 0

Jyväskylä Seppälän Prismassa oleva market-tason vatsantäyttämö. 8.9 euron buffaan kuuluu salaatti, keitto, pääruuat, juomat ja pizzat.
Tarjolla ollut nakkikeitto pahinta koskaan, noutopöytä siedettävän kokoinen ja makuinen. Pizzat teollisen makuisia.

pidemmät arvioinnit:
http://lukanlusikassa.blogspot.com/p/sivukartta_13.html

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.04.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä - Route
010 767 5400

Options