Unknown

Cafe Voca

Rating 1.1 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme lounaalla, saman ruoan olisi saanut tehtyä kotona alle kahdella eurolla. Ruoka haaleaa ja ylikeittynyttä, tilauksen jälkeen ruoka edessä kahdessa minuutissa. Annoskoko pieni, mausteita ei ollut. Palvelu oli ystävällistä tosin, joten kahvilla voisi kai piipahtaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 02.06.2015
Rating: 0

Hain pikkupurtavan ja trippimehun jotka maksoivat 5,40€,myyjä oli kuin olisi yhden pilaantuneen sitruunan syönyt ja toista aloittamassa.Mozzarella patonki oli pieni ja maistui pahville.Enpäs käy enää

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.01.2015
Rating: 0

Foorumin Vocan tilat ovat huomattavasti kivemmat kuin vanhan "käytäväkahvilan", joten siitä iso plussaa, ja terassilla viihtyy pidemmänkin

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 30.09.2011
Rating: -2

Palvelu vaihtelee. Välillä suomeksi asioiminen on haastavaa, välillä tarjolla on vaikka mitä herkkuja, välillä tiskit tyhjänä. Kiva rauhallinen tila kuitenkin, ja terassilla viihtyy pidemmänkin aikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.09.2011
Rating: 1

Uuden Foorumin Vocan tilat ovat huomattavasti kivemmat kuin vanhan "käytäväkahvilan", joten siitä plussaa. Palvelun taso kuitenkin vaihtelee melkoisesti ja on pahimmillaan ollut huonoa ja tylyä, riippuu kuitenkin varmaan päivästä ja siitä, kuka sattuu olemaan tiskin takana. Ihan kiva valikoima erikoiskahveja ja syötävää, mutta hinta-laatusuhde kokemuksen huomioonottaen ei aina ole ollut kovin kaksinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 11.02.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Vapaudenkatu 49-51, 40100 Jyväskylä - Route