Unknown

Coffee House Jyväshovi

Rating 2.1 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounas: makkarakeitto, salaattipöytä, uunilohi. Keitto mautonta, makkaranpaloja, perunaa, vesilientä. Salaattipöytä köyhä: erillään pelkkiä salaatinlehtiä, feta-jäljitelmä kuutioita, aurinkokuivattua tomaattia, perunasalaattia. Höttöä norjanlohta kermakastikkeessa lilluen. Aurinkokuivatut tomaatit käsittämättömän huonoja, jäivät syömättä. Kaikkiaan enintään ABC-tasoa. S-ryhmän paksut seinät jotenkin kantavat, "yksityisenä" paikka ei näillä eväillä pitkään eläisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 870€ Added: 17.10.2012
Rating: 0

Kokeilin Coffee housen lounaan kuultuani tuttavaltani, että kyseisestä paikasta saa lounasta. Olin mieltänyt paikan ainoastaan kahvilaksi. Päivittäin lounaaksi on ainoastaan yksi vaihtoehto, joka sisältää keiton, salaatin ja ruuan. Valikoima ei ole järin laajaa, koska päivän menu sisältää vain yhden vaihtoehdon.

Syömäni kalkkuna kermaperunoilla oli varsin keskinkertainen, eikä salaattipöydän valikoimakaan vakuuttanut. Ihmettelen kuinka tällaiset paikat pärjäävät, kun lähistöllä on paljon ravintoloita, joista saa samaan hintaan huomattavasti monipuolisempaa lounasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.10.2011
Rating: 0

Location

Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä - Route
020 1234 641
http://www.coffeehouse.fi/jyvaskyla.html