Kitchen is open

Huviretki Kuopio

Rating 2 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelu parasta paikaasa. Broileri-kanttarelli.pasta hurjan rasvainen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.01.2017
Rating: 0

Ravintolan paras ominaisuus on lyhyt kävelymatka matkakeskukselta. Muuten ruoka on vallan tavallista ketjueinesruokaa; pihvejä, pizzaa, hampurilaisia ja ranut lähes joka annoksen kylkeen. Ok palvelu, ok ruoka, mutta ei mikään juhlaruokala.

Kaikki kasvisruuat perustuvat vuohenjuustoon: vuohenjuustosalaatti, vuohenjuustotorni, vuohenjuusto"hampurilainen" (missä mielikuvitus?). Äänestin tämän takia, että paikka ei tarjoa kohtalaista kasvisruokavalikoimaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 15.12.2014
Rating: 0

Vuohenjuusto salaatti veti aivan pohjat! Kitkerää, salaatin kannat mukana ja ne viipaloidut porkkanat? :( hirvein ikinä syömäni salaatti! Palvelu oli ok. Viiniä ei osattu suositella, menekin perusteella myytiin? Ei niin että olisi sopinut ruuan kanssa. Ja siiderin hinta 7.50!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.11.2014
Rating: 0

Yllätyin siitä ettei annokseen kuulunut salaattia vaan pelkät perunat, onneksi tarjoilija kysyi haluanko puolet salaattia ja puolet perunoita. Muuten hyvää ruokaa. Jälkiruuat naurettavan pieniä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2013
Rating: 0

Ravintola on "pieni" ja ei houkuttele. Jos ihan pakko on syödä niin juu mutta jos yhtään on innostuntu kävelemään 5min niin tarjonta laajenee merkittävästi. Perusaamupala jossa ei oikein ole mitään tarjolla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2013
Rating: 0

Työmatkalla halusin illalla jotain syötävää ja päätin suunnata hotellin ravintolaan. Ravintola oli melko tyhjä ja oikein ystävällisellä tarjoilijalla oli aikaa minulle, ja hän suositteli minulle pienempään nälkään lämmintä kanaleipää. Aivan uskomattoman hyvää oli ja maha täyttyi kyllä! Suosittelen ravintolaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.11.2012
Rating: 0

Tilasin kanakorin, joka on kaikkialla aika samanmakuinen, niin myös täälläkin. Tarjoilijasta hieman miinusta, taisi olla harjoittelija kun oli niin hermostunut ja kädet tärisi..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.10.2011
Rating: 0

Työmatkalla kävin täällä syömässä, kun majoituin hotellissa. Ravintola käy hyvin silloin, kun saapuu suhteellisen myöhään perille, eikä jaksa alkaa etsimään enää ruokaa kaupungilta laajemmin. Yleensä en käy S-ravintoloissa, mutta pakkohan niitä joskus on arvioida.

Käyntikerralla oli meneillään "pihvituunausviikot" jolloin liha-annoksiin sai valita kastikkeet ja perunat vapaammin. Käytin sitä hyväkseni ja tilasin naudan pihviannoksen lohkoperunoilla. Se oli ihan ok, ei mitään fundamentaalivikaa, paistoastekin oli se mitä pyysin eli lähes raaka. Lihan laatu oli asianmukainen, ei superhuippu, mutta hintaan nähden normaali. Lohkoperunat olivat myös ihan kohtuudella syötäviä, nälkäinen kun olin. Alkupalaksi tilaamani kala-annoksen kera tämä oli nopeaksi ruokailuksi kiitettävä.

Tämänkaltaisista ravintoloista ei oikein saa arvostelemalla mitään irti, tavara on sen verran tasalaatuista ja yllätyksetöntä, ettei eroja vain synny. Kokemus oli kuitenkin parempi kuin pahimmillaan olisi voinut odottaa. Tarjoilu oli myöhään illalla hyvin nopeaa ja keittiö todella rivakka, koko ruokailu ei kestänyt kuin reippaan puoli tuntia sisältäen 3 ruokalajia. Tarjoilija oli myös kovasti ystävällinen ja leppoisa, siitä plussaa.

Jos yöpyy Cumuluksessa, kyllä täällä kertaalleen voi käydä syömässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 31.10.2010
Rating: 2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio - Route
017-617 711
http://www.huviretki.fi/ravintolat/kuopio/fi_FI/kuopio/

Options