Unknown

Daddy's Diner

Rating 1.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (20)

Jos haluaa ylihinnoiteltua einestä, niin loistava paikka. Tuoreita aineksia kaipaavien kannattaa välttää kuin ruttoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.03.2016
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ei niin huono kuin pelkäsin. Yleensä Ideaparkin ravintolat ovat olleet pettymuksä pettymysten perään. Nyt sain melko nopeasti vähemmän tylyllä palvelulla ihan ok hampparin ja suolattomat ranskikset. Lasten ateriat olivat melko surkeita, pari pientä kananpalasta lerunoiden seassa. Seuralaiseni ottama pasta-annos oli jopa oikein hyvä, Sisustus on kulttuurien sekamelskaa, mutta sellaistahan tämä nykypäivä on....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.07.2015
Rating: 0

Nyt oli varmaa suomalaisen kauppakeskuksen laatua, eli aivan kuvottaa tavaraa. Tuli oikein hyvä mieli. Tilasin tuplapekoniburgerin ja ison limpparin, burgeri oli parisen kymppiä ja premium listalta, limukkakin jopa neljä kansainvälistä.

Burgeri oli juuri sitä, mitä pahimmillaan olla voi. Sämpylä omituista mössöä, pihvit lituskoja ja paistettu suomalaiseen makuun todella kengänpohjiksi. Ranskalaiset olivat suolattomat. Jälkimakuna aina se herkullisin vanha eltaantunut rasva. Ai että kun osasikin olla herkkua! Vaan näihin ironisiin pettymyksiin ei huvita toista kertaa rahojaan laittaa, vaikka jotain tämmöistä etukäteen osasikin pelätä. Melkoinen paikka. Tuleekohan kukaan koskaan toista kertaa?

Plussana itseällä että sisustus oli kliseisyydessään ihan vinkeä ja aiemmista poiketen sain jopa hyvää palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 22.06.2015
Rating: 1

Sama surkea taso, kuin Classic Dinerissa nykyään. Konsepti lienee sieltä kopioitu. Piiitkän odotuksen jälkeen lautaselle lätkäisty hamppari, jota varmuuden vuoksi lyöty nyrkillä, jotta pysyy kasassa. Pihvi varmastikkin pakasteesta, koska niin vetinen ja mauton. Edes ranskalaisia osattu valmistaa oikein. Jopa Hesburger luuttuaa lattian tällä paikalla. Viereisen paikan erinomaisilla jälkiruoka piirailla sai poistettua äklön maun suusta. Eipä tarvitse erehtyä toisten. Palautteella ei tunnu olevan mitään merkitystä tälle paikalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 11.05.2015
Rating: 1

Aivan järkyttävän HUONOA ruokaa, täysin syömäkelvotonta! !! Pitkä odotteluaika ja tuloksena kylmä ja pahan makuinen pizza, YÖKS!!! En todellakaan mene koskaan uudestaan. Tämmöset paikat pitäis lailla kieltää, ihmisten huijausta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Asiakaspalvelu ala-arvoista. Tylyä jopa hieman agressiivistä.
Ruoka mautonta ja hinta huima laatuun ja annoskokoon nähden.
Ruokaa odotettiin noin 40 minuuttia.
Ei saa aikaan kyllä hurraa huutoja.
ei voi suositella kellekkään :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.10.2014
Rating: 1

Hampurilaisten pihvit lämmitetään mikrossa? ? Ainakaan ei ollut juuri paistettu. Kyllä jäi paha mieli, aika ala-arvoista. Lapsen fried kanafileet 3kpl) olivat onnettoman pienet kikkareet halpojen ranskalaisten päällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.08.2014
Rating: 0

Päivän pitsa oli hyvä. Ystävällistä ja nopeaa palvelua! Käyn kyllä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2014
Rating: -1

Olisi pitänyt uskoa aikaisempia palautteita. Burgerit aivan ala-arvoisia! Daddys's big burger umpikuiva, mauton, täytteissä todella säästelty. Kanaburgeri ei paljoa hävinnyt. Hesestäkin olisi saanut parempaa. Ei enää koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.06.2014
Rating: 1

Paljon haukuttu paikka, nyt ymmärrämme miksi. Mikään ei toimi. Ruoka, palvelu, lista, miljöö nämä asiat kun laittaisi kuntoon niin voisi jopa toimia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.05.2014
Rating: 1

Location

ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä - Route
0408361998
http://www.ravintola.fi/