Kitchen is open

Kahvila-Ravintola Laivasilta

Rating 2.2 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Puolen tunnin odotuksen jälkeen saatiin annokset. Kylmää. Mautonta, mausteena pussitacotavaraa. Parhaana kesäaikana lisukkeena jäävuorisalaattia ja maustekurkkua. Surullista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Mukava miljöö ja hyvää palvelua. Sopii hyvin lapsiperheille!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2016
Rating: 0

Huoltoasema ruokaa ja eineksiä. Hampurilaiset kuivalla sämpylällä ja pakaste pihvillä ja huonolla majoneesilla sekä kylmä cheddar siivu. Pihvit "Esso" meininkiä, ei hyvä ja kastikkeet purkista. Harmi siten, että paikalla olisi potentiaalia sijainnin suhteen vaikka mihin, mutta ruoka ei ole uusiutunut koko ravintolan olemassaolo ajan . Makea ja pikkusuolainen tarjonta mitätön. Kahvi seisonutta ja hapanta. Palvelu on toki todella hyvä ja positiivinen. Suositus : Ammattikokki keittiöön ja paremmat raaka-aineet/annokset sekä purtavat niin eiköhän ruoka myy muuhun kuin turhautuvaan nälkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.09.2014
Rating: 0

Ruoka "pikaruokaa", tilattiin hampurilaiset, jotka saimme 40 minuutin odottelun jälkeen. En voi suositella lapsiperheille odotusaikojen takia. Ruoka oli huoltoasematasoista, hinnat vastasi ruuan tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.07.2014
Rating: 1

tosi maukasta ja hintansa arvoista ruokaa. Rustiikki ympäristö suolatorin vieressä. Tupakointi terassilla ja ruokaa tarjoiltiin sekä sisällä ett ulkona. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.02.2013
Rating: 0

Tarjolla oli lähinnä leikkeitä ja makkaraperunoiden tyyppisiä ruokia, eli ei mitään hienostelua. Hieman grillimäinen fiilis, mutta paikkana tämä Laivasilta on tietysti paljon keskimääräistä mukavampi. Ruoka oli ihan ok tasoista, ei pettymyksiä mutta ei mitään hurraahuutojakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.09.2011
Rating: 1

Kiva paikka viettää päivää kesäsisin. Hyvä ruoka sopivaan hintaan. Sopivan hintaiset olut-tuopit ja muut juomat. Kiva terassi merinäköalalla. Hyvä tunnelma. Laivasillalla usein myös ohjelmaa ja tapahtumia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.11.2009
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laivasilta 4, 07900 Loviisa - Route
019 530112
http://www.laivasilta.net

Options