Opens at 11:00

Amarillo

Rating 2.2 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin lounaslistala broilersalaattia. Onneksi ei ollut kiire, ruuan tekeminen kesti 40 minuuuttia - lounasaikaan. Ruoka oli alta kaiken arvostelun: hieman revittyä jäävuorisalaattia, kymmenen kirsikkatomaattia japieni pala kuivaksi paistettua ja mautonta broileria.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 19.02.2016
Rating: 0

Palvelun taso laskenut pariin vuoteen kuin lehmänhäntä. Kun kilpailijoita ei ole, voi asiakkaille olla millainen huvittaa. Annosten ulkonäky ja maku vaihtelee tekijän mukaan. Perus-ässäkamaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 03.10.2015
Rating: 1

Monesti ollaan täällä syöty ns. "pitkän kaavaan mukaan", eikä koskaan ole tarvinnut pettyä. Tuttua ja turvallista ketjuruokaa. Ei mikään "fine dining" -paikka Annokset isoja, maukkaita ja ne ovat melko hyvin muokattavissa. Etenkin hampurilaiset ovat perusvarma ja täällä oikein maukas vaihtoehto siirtää nälkää. Hintataso on ehkä tälläiseksi ketjupaikaksi hiukan korkea, etenkin juomat on melko kalliita. Ravintola on viihtyisä, palvelu on ystävällistä ja sijainti on loistava (torin laidalla). Voin suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Ranskanperunat ravintolassa syöntikelvottomia. Lötköjä ja huonoja. Myös keittiöön toivotut annosmuutokset ovat usein huomioimatta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2014
Rating: 0

taattua ässää. ..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.05.2014
Rating: 0

Palvelu erittäin ystävällistä. Kyseltiin välilläkin pariin otteeseen miten ruoka maistuu ja tarvitaanko kenties jotakin. Lounas hampurilaiset syötiin ja tulivat nopeasti ja olivat maukkaita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.07.2013
Rating: 1

Jos keittiö epäonnistuu ruuassa henkilökunta yrittää kuitenkin laskuttaa asiakasta vaikka asiakas jättäisi ruuan syömättä, eikä myönnä virhettä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.03.2013
Rating: 0

Tämä Amarillo on hyvin poikkeuksellinen muihin verratessa, sillä tilaukset tehdään baaritiskille. Oli hieman oudon tuntuista maksaa ruoasta ennen syömistä. Tosin tässä on etuna se, että laskua ei tarvitse odottaa.

Ruoka oli mielestäni hyvin keskivertoa. Se ei ollut pahaa, mutta ei liiemminkään makunautinto. Pikemmin liki mautonta. Ruoka tuli pöytään nopeasti, mutta olihan ravintola lähes täysin tyhjä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.07.2012
Rating: 0

Street barista sormiruokaa. Pieneen nälkään Magic Fries (3,90e) ja 8 kpl habanero wingsejä, huh.. tuli hiki, jano ja sotkuiset sormet, mutta kylläpä olut maistui hyvälle näiden jälkeen.

Maustetta ja poltetta oli sopivasti. Dipit ja vihannekset raikastivat settiä, joka toki oli melko tuhtia tavaraa. Ensitreffeille en voi suositella, sen verran barbaarimaista ja sottaista puuhaa näiden syöminen on.

Henkilökunta harvinaisen palvelualtista ja mukavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.07.2012
Rating: 4

Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa! Ruoka oli maukasta, vaikkakin naudanliha oli todella sitkeää! Hinnat kohdillaan. Paikka oli lähes täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 10.07.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hallituskatu 5, 50100 Mikkeli - Route
0447913729
http://www.amarillo.fi/ravintolat/mikkeli

Options