ToVe

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Cesarsalaatti jättiravuilla ei koskaan tuota pettymystä, loistavaa kaikessa yksin kertaisuudessaan. Pastat ja pizzat ovat myös maukkaita. Vaikka onkin itsepalvelulle perustuva konsepti, on mielestäni onnistunut kokonaisuus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.09.2015
Rating: 4

Restaurant: BBQ House steak restaurant

Lauantai-illan illallinen oli osaksi pettymys. Alkuruoaksi otin Caracois eli etanoita padassa serranonkinkun ja valkosipulin kanssa, annos oli mauton. Etanat lilluivat voissa, jossa ei ollut makua ollenkaan, kinkku etsi valkosipulia niin sanotusti. Pääruokana oli Black Angnus rump steak, chorizoperunat ja bordelaisekastike. Liha oli erittäin mureaa ja oikein kypsennettyä, kerrankin kunnnon medium-kypsyysaste! Pääruoka kaikkiaan oli maittava ja korvasi kyllä alkuruoan heikkoutta mukavasti. Kuitenkin hinta-laatusuhde on mielestäni ylihinnoiteltu, koska en juonut ruoan kanssa, kuin vettä. Tähän hintaan olisi kohtuullisessa hinnoittelussa mielestäni tullut jo viini mukaan, Palvelu oli erittäin ystävällistä ja huomaavaista ensimmäisen tarjoilijan osalta. Kuitenkin kaikkiaan meitä palveli 3 tarjolijaa ja tämän johdosta saimmekin sitten laskuja odottaa reilusti. Kaiken kaikkiaan voisin mennä uudestaankin, mutta ei jäänyt sellainen fiilis, että todellakin haluan mennä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 02.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Amarillo

Monesti ollaan täällä syöty ns. "pitkän kaavaan mukaan", eikä koskaan ole tarvinnut pettyä. Tuttua ja turvallista ketjuruokaa. Ei mikään "fine dining" -paikka Annokset isoja, maukkaita ja ne ovat melko hyvin muokattavissa. Etenkin hampurilaiset ovat perusvarma ja täällä oikein maukas vaihtoehto siirtää nälkää. Hintataso on ehkä tälläiseksi ketjupaikaksi hiukan korkea, etenkin juomat on melko kalliita. Ravintola on viihtyisä, palvelu on ystävällistä ja sijainti on loistava (torin laidalla). Voin suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Siam Thai Ravintola

Lounas oli hyvä. Arkipäivänä buffetlounaalla oli melko suppeahko valikoima (lähinnä kanaa). Ruokien maku oli kyllä kohdallaan ja selkeästi thaimaalaistyylinen. Jälkiruoaksi oli "jäätelöbuffet" mikä oli myös toimiva. Palvelu oli ystävällistä, henkilökunta kertoi ruokavaihtoehdoista ja suositteli erityisesti kokeilemaan heidän "home made" salaattikastikettaan (jotain wasabikastikkeen tyylistä), ihan veikeän makuista oli. Suosittelen ja tulen käymään ainakin lounaalla uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Restaurant: InStile Mannila

Aitoa Italialaista pizzaa! ! Aivan loistavat pizzat! Täysin eri makuisia kuin muissa "perinteisissä" pizzerioissa. Hinnat hieman korkean tuntuiset, mutta hinta/llaatusuhde kuitenkin kunnossa. Miljöö erittäin viihtyisä! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Dragon Sheng

Yleensä loistava buffetlounas. Kymmeniä kertoja ollaan käyty syömässä, niin arkena kuin viikonloppuisin. Välillä buffet on ollut viikonloppuna jopa suppeampi kuin viikolla, vaikka hinta on viikonloppuisin korkeampi. Etenkin arkisin lounaspöytä on täysin hintansa väärti ja erittäin monipuolinen. Ainut miinus tässä paikassa on venäläinen (tai ainakin murtaa venäläisittäin) usein todella surkea asiakaspalvelija. Muutaman kerran tosin tälläkin tädillä on ollut hieman parempia päiviä ja tälläisessä "buffetmättöpaikassahan" ruoka on pääasia! Surkea asiakaspalvelu ei ole houkuttanut kokeilemaan A la cartea. Ruokien puolesta suosittelen paikkaa!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Ylivoimaisesti Mikkelin parhaat pizzat! !! Jos jostain pitää jotain negatiivista keksiä, niin välillä joutuu pizzoja odottamaan melko kauan. Tämäkin tosin tämän pienen paikan kapasiteetilla/pizzojen ja kovalla menekillä on täysin ymmärrettävää ja pizzat ovat täysin odottamisen arvoisia!! SUOSI SUOMALAISTA! (myös pizzapaikoissa)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Pancho Villa

Ei antanut aihetta mennä uudelleen. Alkuun nacholautanen kahdelle (lähes vastaava mikä tulee monessa paikassa veloituksetta), pääruoaksi Pulled Pork -hampurilainen ja puolisolle kana -Bocadillo. Perunat olivat lähes mustiksi palaneita, Molemmat pääruoat mauttomia. Olisi ehkä pitänyt ottaa jokin enemmän "perus" hampurilainen, se olisi ollut vaikeampi tyriä. Huoltoasemaympäristöksi kohtuu viihtyisä ja palvelu oli kohtuullisen OK. Hinta/laatu -suhde ei ollut lähellekään kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Con Amore

Viihtyisämpi ympäristö toisi lisäarvoa ravintolalle. Ruoka (alkuun bruschetta ja pääruoaksi äyriäispasta) oli maittavaa ja hinta oli kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.08.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites