Opens at 11:00

Ravintola Rosso

restaurant
Rating 3.3 / 5

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En suosittele kasvisruokailijalle. Listalla on pizzan lisäksi kaksi kasvisruokaa, jotka molemmat sisältävät ihan hyviä mutta valmisruokamaisia falafel tms. pyöryköitä. Vesi maksoi ja oli lämmintä. Pastaa sisältävä kasvisannos on ehkä olemattomin ruoka mihin olen vähää aikaan törmännyt. Tönkköä paksua spagettia, litkua tomaattikastiketta ei ollut nimeksikään, päällä kolme neljä kasvispyörykkää ja pari rucolaa. Kuiva ja mauton annos. Toinen vege muistaakseni parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.10.2015
Rating: 0

Vaikka ruoka ei tarjoakaan mitään erityistä, palaan tänne mielelläni saamani ystävällisen palvelun vuoksi. Tarjoilijat tuntuvat pitävän asiakkaasta huolta ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Lisäksi viinisuositukset ovat aina olleet hyviä.

Miinuksena voisin sanoa, että salaattipöytä on hyvin pieni ja joidenkin ruokien kohdalla hinta on yläkanttiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.07.2015
Rating: 0

Rosso on tarpeeksi hyvä pihvipaikka. Kun menee Rossoon, niin tietää mitä saa eikä ruoka mitään yllätyksiä tuota, mikä on yksi ketjun hyvistä asioista. Henkilökunta on mukavaa, ei lakeijoita vaan hyvää väkeä ja tilanteen tasalla. Pihvinpaistajien sekuntikellot yksinkertaisesti vain käyvät oikein. Pihvien kypsyydet ovat joka kerran olleet kohdallaan ja muutenkin tosi hyviä. Rossossa on minulle gourmetravintolaa aivan tarpeeksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2014
Rating: 0

Ruoka ja palvelu hyvää, henkilökunta ystävällistä. Perusviini ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.10.2013
Rating: 0

Pizzataskut olivat loistavia! !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2013
Rating: 0

tarjoilijat kömpelöitä, jopa välinpitämättömiä. Sisäfilepihvi AINA liian raakaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2013
Rating: 0

Ketjuravintolana positiivinen yllätys: runsaasti vaihtoehtoja kasvisruoista jotka olivat tuoreita ja maukkaita. Hinta-laatu suhde oli ok. Salaattipöytä tosin melko mitään sanomaton. Nuori henkilökunta hieman kokematonta, mutta ystävällistä ja iloista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.02.2013
Rating: 0

Ok ketjuravintola. Tiedät, mitä olet mennossa syömään, kun astut sisään. Hyvä sijainti ydinkeskustassa. Sisustus on Rosso/suomalaishenkinen, italialaisella häivähdyksellä. Palvelu hyvää ja ystävällistä. Joskus ruokaa saa odottaa todella kauan. Salaattipöytä on melko surkea. En myöskään pitänyt lainkaan uudistuneesta lounasmenusta, joka on laatuunsa nähden aika kallis. Varsinkin pannupitsat ovat kuitenkin erittäin hyviä ja viinit ok. Turvallinen valinta, mutta lounaat olen jättänyt väliin nykyisin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.12.2012
Rating: 0

Alkupalat ja lounas - ystävällinen palvelu!
Olimme kahteen otteeseen lounastamassa, söimme alkupaloiksi mozzarellaa ja tomaattia sekä pääruoaksi kanaa. Ruoka oli keskitasoa, ketjuravintolan puitteissa, mutta palvelu oli ERINOMAISTA.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 19.07.2012
Rating: 0

Good chain restaurant. Basically you know what you're getting when you go in. The salad buffet is pretty rubbish, but the pan pizza is good and of standard. No great expectations, but serves the purpose, which is my case was to get my stomach full with low budget and late in the evening. The staff is very attentive and polite.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.08.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Antinkatu 11, 28100 Pori - Route
(02) 633 2533
http://www.rosso.fi/pori.html

Options