Unknown

Tamarin

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Listalta tilattu ruoka on todella hyvää, tuoreen ja raikkaan oloista. Paikka on kaunis ja palvelu ystävällistä. Lounasbuffet on aika kirpaisevan hintainen varsinkin viikonloppuisin (15 e), ja kasvisvaihtoehtoja ei ole kovin montaa. Kasvissyöjiä suosittelisin siis aina tilaamaan listalta esim. tofucurryn.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.10.2015
Rating: -1

Tiistai-iltana tuntia ennen sulkemisaikaa paikka oli meitä lukuunottamatta tyhjä. Tarjoilija oli iloinen ja palveluhaluinen ja paikka oli mukavan siisti ja viihtyisä.

Alkupaloiksi tilasin kasviskevätkääryleet, pääruuaksi paistetun kananmunasalaatin ja jälkiruuaksi musta riisi -vanukkaan.

Kasviskevätkääryleet olivat hyviä ja rapeita, ja paikalla tehdyn oloisia. Niiden seuraksi tuli perus hapanimeläkastike, mutta kokonaisuus oli hyvä ja hinta sille asiallinen 6,5 euroa.

Pääruokaa paistettua kananmunasalaattia tilatessani olin miettinyt, että pitää muistaa kysyä kalakastikkeesta, mutta niinhän minä sen sitten unohdin. Toisella haarukallisella maistoin kalan, ja tarjoilijalta tarkistaessani selvisi, että sitähän sitä salaatissa oli. Sääli, sillä valmistusaineet näyttivät tuoreilta ja salaatti kaiken kaikkiaan herkulliselta! Oma moka kun en tarkistanut, thaipaikoissa pitää olla hereillä. Pääruokana salaatin ottaessa se maksaa 15 euroa, mikä tuntuu melko kovalle hinnalle. Jos salaatti oli yhtä hyvää, kuin miltä se näytti, hinta saattaa silti olla kohtuullinen.

Jälkiruuaksi tilaamani musta riisi -vanukas oli herkullinen ja kookosmaidonmakea annos, juuri sopivan kokoinen ja mielenkiintoisen makuinen. Suosittelen sitä lämpimästi. Kuusi euroa tästä jälkiruuasta oli mielestäni asiallinen hinta.

Ruuan tulisuus minulla ja ystävälläni vastasi listalle merkittyjä paprikoita.

Tarjoilija sääli minua ja virhettäni pääruokasalaatin kanssa, ja pudotti sen hinnan alkuruokasalaatin hinnaksi 8,50 euroa. Ystävällistä! Tähän ei tavallinen suomalainen ketjuravintola yleensä taivu.

Ravintolan ulkopuolella olevasta ständistä ei käynyt ilmi, onko annoksien lihaa mahdollista vaihtaa tofuun. Sisällä meille annetussa ruokalistassa tämä mahdollisuus kuitenkin mainittiin (vaikka tofu olikin siltä päivältä jo loppu). Paikkaa uskaltaa siis sanoa kasvissyöjälle sopivaksi, koska tämä laajentaa sopivaa ruokavalikoimaa paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 09.10.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Siltapuistokatu 14, 28100 Pori - Route
025299900
http://www.tamarin.fi

Options