Opens at 08:00

Kulmakonditoria

Rating 3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Uudistettu paikka, nyt oli ihan puhdastakin, WC-tiloja emme tsekanneet tosin. Ruokalistalla uutta eli diner-tex-mex tyyppistä evästä: tortilloja, quesadilloja ja purilais, salaatteja yms. Quesadilloja ja aurajuustopurilainen olivat ihan keskiverto suomalaista tex-.mex laatua, quesadillojo olisi kaivannut vähän lisää kasvista, purilainen lisukkeineen aika OK, coleslaw hapoton. , ei rasvakeitintä,joten ranskan perunat ja muu sellainen jonkinlaisessa paahtavassa mikrossa(?) laitettu ilm. Reilut annokset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.05.2016
Rating: 0

Paikka epäsiisti (todella likainen lattia). Salaattia listalta - yksi ruoka-aine kokonaan loppu, joka olisi annokseen kuulunut. AIVAN törkeesti liikaa balsamicoa :( en suosittele, enkä mene enää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.12.2015
Rating: 0

Erittäin hyvä ja runsas kana-fetasalaatti. Palvelu okei, annos tuli nopeasti pöytään. Paikan yleisilmettä voisi hiukan päivittää. Voin suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.10.2014
Rating: 0

Kakut ja leivokset todella hyviä,palvelu ystävällistä. Suosittelisin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.03.2014
Rating: 0

Lounaaksi nautittu lohipasta yllätti positiivisesti. Ei ollut liian raskasta tai rasvaista kuten lohipasta monesti saattaa olla. Mukava, kiireetön ilmapiiri ja hyvä palvelu.
Kahvilan sisustus tosin kaipaisi vähän päivitystä. Vähän kolkko ja tylsä väritykseltään. Vähän pysähtynyt tunnelma.
Kahvilassa oli muutamia muitakin asiakkaita, lähinnä nuoria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.11.2013
Rating: 0

Peruskahvila, jossa valikoiman määrä korvaa laadun. Leivät ym. lämpimät ruuat ihan maukkaita ja makeat leivonnaiset usein tosi edullisia kokoonsa nähden (jättikorvapuustit +!).

Paikan tunnelma on tosiaan kuin mistä tahansa suurkaupungin kasvottomasta kuppilasta, jossa on turha ottaa itseensä persoonatonta ja hyvin ketjumaista palvelua (esimerkkinä jäätelön tilaamisen jälkeen myyjän tuskastelu työkaverilleen "no en tasan jaksa tehä tänään enää yhtään jäätelöö!"). Kaikki vähän rempallaan ja sinne päin, mutta jos siitä ei häiriinny niin mukava piipahtaa toisinaan tappamaan aikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 13.02.2012
Rating: 1

Viihtyisällä paikalla oleva ravintoja, josta saa kivoja salaatteja ja toasteja. Salaattivalikoima erityisesti monipuolistunut. Talon fetasalaatti ja savukalasalaatti ovat suosikkejani. Ruoan laatu vaihtelee mielestäni - välillä annos on oikein freesi ja välillä tuntuu siltä että salaatti on ollut kylmiössä valmiina odottamassa ostajaa ja laatu niin ja näin.

Tarjolla myös kauniita kakkuja yms. suolaisia ja makeita leivonnaisia ja juomia. Miljöössä on mukava katsella ohikulkijoita ja lueskella lehtiä. Paikka rupeaa osoittamaan pieniä kuluneisuuden merkkejä - vesihana on ollut epäkunnossa viimeiset kolme vuotta?!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.11.2011
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki - Route
020 741 6646
http://www.kulmakonditoria.fi

Options