Kitchen is open

Rikala Bar&Grill

Rating 2.7 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Rikalan yöt.
Illalla päivän kala. Savusiikahan se taisi nimeltään olla. Palaneelta maistui. Perunamuusi oli haaleaa. Juureskasa mauton. Olipas heikko esitys kerrassaan.

Tila on ihan viihtyisä yökerhoravintolaksi. Palvelu nuorten hoidossa, toimii kelpolailla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2015
Rating: 0

Riksu oli huono rafla jopa Salon kepsuihin verrattuna. Uudistettu Bar & grill on parempi, mutta kärsii ketjuravintolamaisuudesta. Palvelu on olematonta jopa kun on vähän väkeä, maut on vähän sinnepäin, ruokaa on kohtalainen määrä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.06.2015
Rating: 1

Hidas palvelu. Tarkoilijalla kesti kauan tulla pöytään edes ensimmäistä kertaa. Itse täytyi käydä hakemassa tarjoilijaa tuomaan lisää vettä ja myöhemmin lasku. Ruoka oli ihan ok, ei mitään erikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.08.2014
Rating: 0

Tänään olin syömässä lounasta ja oli pakko ostaa kymmenen kerran "vihko" hintaan 85€. Kaikkea oli riittävästi, tuoretta ja kauniisti esillä.
Lounas kuulemma vaihtelee päivittäin, joten pakkohan se on käydä tutkimassa usein!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.08.2014
Rating: 0

Syntymäpäiviä juhlimassa. Alkuruuissa meni tunti ja toinen puolitoista pääruuissa. Tarjoilija ei käynyt kertaakaan pöydässä, muuta kuin keräämässä lautaset. Piti sisältä käydä kyselemässä ja pyytämässä lisää juotavaa. Kun kysyttiin meneekö ruuissa vielä kauan, niin pahoiteltiin ruuan kestämisessä ja vedottiin isoon porukkaan joka tuli juuri syömään. Todellisuudessa oli unohdettu bongata keittiöön, että pääruuat saa laittaa. Pihvit oli palanut kahdelta ihmiseltä ja hiillostettu nieriä oli ennemminkin palanut nieriä. Erittäin kuivaa kalaa. Laskun tullessa ei edes kysytty S-etukorttia. Piti jälkeenpäin mennä pyytämään korjaus sisälle, jotta saimme edun/ rahaa takaisin. Sekään ei mennyt ihan kuin strömssöössä. Lisää koulutusta henkilökunnalle ja käydään edes morjestamassa niitä asiakkaita muutaman kerran. Olisi tullut enemmän tilattua juomia jos joku olisi kysynyt. Eipä tehnyt mieli jäädä jälkiruualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.07.2014
Rating: 1

Olen käynyt kolme kertaa syömässä uudessa Rikala Bar & Grill- ravintolassa, enkä ole vakuuttunut. Nyt viimeksi söin etanoita, hillostettua siikaa ja tyrnibruleeta. Alkuruoka välttävä (miten etanoissa voi epäonnistua?), siika ok, mutta sen lisäkkeenä olevat uuniperunat haaleita.. En raaskinut palauttaa annosta, koska pikkujoulujen vuoksi ravintolassa näytti olevan kova kiire ja siksi timing ilmeisesti hieman petti keittiössä. Tarjoilijat vaihtuivat pöydässämme koko ajan, mikä ei ehkä ole parasta asiakaspalvelua, Toivoisin myös, että nuorille tarjoilijoille opetetaisiin edes alkeellinen etiketti - tarjoillaan ruoka naiselle ensin (varsinkin jos molemmilla on samaa ruokaa, joten lautaset eivät voi olla hankalasti väärissä käsissä...).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 30.11.2013
Rating: 0

Lounas buffetti tarjoaa hyvää ruokaa: kaksi lämmintä ruokaa, keittoa ja salaattia. Ravintolassa on miellyttävä kiireetön ja rento ilmapiiri. Kokonaisuuteen nähden hinta on kohdallaan 8,90€.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.10.2013
Rating: 0

Lounasbuffetissa maukasta ruokaa moneen makuun, mukana päivän keitto ja salaattipöytä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 890€ Added: 08.03.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Asemakatu 15, 24100 Salo - Route
02 7744100
http://www.raflaamo.fi/fi/salo/rikala-bargrill

Options