Opens at 11:00

Amarillo

Rating 2.4 / 5

Reviews (21)

Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vielä pari vuotta sitten oli hyvää ruokaakin jtuli käytyä lähes kerran viikossa. Nyt lista uusittu ja annokset vaikuttavat olevan suoraan pakaste altaasta vedettyjä ja mikrossa lämmitettyjä. Paikka on kyllä viihtyisä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2015
Rating: 0

Otin Surf 'n' Turf-annoksen ja petyin todella pahasti. Annoksessa luki että "Naudan ulkofilee kohtaa jättikatkaravunpyrstöt. Makua täydentävät lämpimät kasvikset."

Pyysin pihvini mediumina ja sain eteeni annoksen, jota edes koira ei söisi. Pihvi oli paistettu kypsäksi ja oli noin 2-vuotiaan lapsen kämmenen kokoinen. Ravunpyrstöjä annoksessa oli kokonaiset NELJÄ kappaletta. Kasvikset oli paistettu (?) niin löysiksi että eivät edes koossa pysyneet.

Koko komeuden kruunasi aivan järkyttävä määrä ranskalaisia; liekö keittiö tajunnut että muuten ei nälkä lähde. Koko "komeus" maksoi lähemmäs 30 €.

Luulisi, että ketjuravintoloilla olisi jonkinaliset standardit ruoan suhteen, mutta näköjään ei.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 27.03.2015
Rating: 0

Paikka minne menee, kun ei muutakaan keksi. Varma valinta ystäväseurueen kanssa, jossa jokaiselle pitää löytyä jotain ruokalistalta... mutta jos haluaa ikimuistoisen hyvää ruokaa sekä sujuvaa ja ystävällistä palvelua, valitse toinen paikka.

Meidän lisäksemme oli paikalla ehkä kaksi muuta pöytää ja tuntui, ettei tarjoilijalla ollut aikaa meille laisinkaan. Saimme odottaa ikuisuuden ennen kuin tilausta tultiin edes kyselemään. Jossakin vaiheessa käännyimme molemmat vain seuraamaan kuinka tarjoilijat kiinnittivät aikaansa enemmän jutusteluun toistensa kanssa kuin työntekoon.

Ruoka oli suht' hyvää, muttei mitään erikoista. Talon oma viini oli maistuvaa. Ruokalista oli loppujen lopuksi hyvin tylsä, eikä innostanut laisinkaan.

Tuttu, turvallinen ja tylsä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Hinta/laatuun katsottuna ihan suositeltava paikka.
Annokset hyvänkokoisia ja ihan hyvin valmistettu. Monia ruokalajeja en ole kokeillut mutta Burger ja pihvi annokset pääasiassa hyviä. Jos hifistellä tarvitsee, niinkuin tämä yksi lampaan niellyt, niin voi kävellä viereiseen tupaan fransmanniin. Suosittelen paikkaa Mihin kellonaikaan tahansa. Suosittelen myös pöytävarausta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.04.2014
Rating: 0

Hyvää ruokaa hyvällä palvelulla. Hieman ylihintaista, mutta maistuuhan täällä aina välillä käydä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.03.2014
Rating: 0

Viimeksi söin jotain kanaruokaa, ja se oli todella kuivaa. Alkupalaakin voisi vähän välillä muuttaa, ei aina jaksa maissisipsejä ja salsakastiketta. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2014
Rating: 0

Kävimme syömässä ennen teatteriin menoa ja kaikki meni ihan nappiin. Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä. Yksi parhaista ravintola käynneistä. Kiitos kaikille.
t. Vaasalaiset

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.02.2014
Rating: 0

Big Burgerit ollut aina "ihan jees". Viimeksi tuli kokeiltua perinteistä pippuripihviä => virhe. Lautanen tulvi kermakastiketta ja kermaperunoita. Mauton pihvi. Vetisiä uunikasviksia. Ei todellakaan vastaa 35€ odotuksia. Toki tätä luvattiin?

Ensi kerralla tuttu ja turvallinen, Cowboy sampler.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 18.10.2013
Rating: 0

Ruokaa sai odotella melko kauan. Tilasimme ribsejä ja entrecotê-pihvin. Ribsit oli hyviä, mutta annos ei ollut niin tuhti kuin menussa annettiin ymmärtää. Pihvi oli vähän pettymys, sitkeähkö eikä kovin maukas (Hereford from Uruguay- pakastelihaa).

Tarjoilijat tuntuivat mieluummin juttelevan keskenään kuin palvelevan ripeästi asiakkaita. Musiikki oli liian lujalla.

Ei ole Suomen parhaimpien Amarillojen joukossa ainakaan tällä hetkellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 08.03.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kauppatori 1-3, 60100 Seinäjoki - Route
http://www.amarillo.fi/seinajoki.html