Unknown

Grilli Äitee

Rating 3.9 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Otin herkkupalan. Jonkun lehtiartikkelin mukaan paikan pitäisi jatkaa alkuperäisen herkkupalan perinteitä. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, mutta mitä ihmettä - herkkupalasta puuttui kokonaan mätitahna?!? Mainitussa lehtiartikkelissakin puhuttiin nimenomaan mätitahnaherkusta, mutta tässäpä olikin pelkkää majoneesia. Lieneekö tämä sitten alkuperäisresepti, ainakin pettymys se oli :(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Silloin tällöin tulee haettua hampurilaisia täältä ja aina ovat olleet hintansa väärtejä. Itsetehdyt pihvit kyllä kruunaavat annokset. Pikaruokaketjujen valmispihveistä koostetut hampparit tökkivät näiden jälkeen. Plussaa tulee myös aina ystävällisestä palvelusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 24.04.2015
Rating: 0

mausteita oli tosi vähän! ketsuppi varmaan levitetty veitsellä tosi ohut kerros ja muut mausteet unohtunut kokonaan! pihvit olivat ilmeisesti itsetehtyjä, mutta epäonnistuneita, koska olivat mössöisiä ja maistuivat vetistyneeltä jauhelihalta,pahan makuisia. paikassa ei ollut kokoliha vaihtoehtoa ollenkaan ja hampurilaisiin ei kuulu, eikä koko grillillä ole salaattia! kallis hinta, koska muilta grilleiltä saa kerroskokolihahampurilaisen sulatejuustolla samalla hinnalla kun täältä kerroshampurilaisen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.09.2012
Rating: 0

Oli pakko käydä testaas näiden kommenttien takia ko. paikka. Otin kerroshampurilaisen ja hinta 5e. Katselin muutenkin hinnastoa ja vaikutti todella hyvältä...esim lounaslautanen 4.5e! :O

Itse hampurilainen oli todella hyvä! Tuli aivan "itse tehdyn" fiilis heti ekasta puraisusta ja se ei ole todellakaan huono asia :) Pihvit tosiaan taisivat olla itsetehtyjä(pitää muista kysyä kun seuraavalla kertaa käy) ja maukkaita. Mausteita oli ehkä hieman liikaa mutta kokonaisuus loistava.

Ainoa miinus on että kortit ei käy...ei ollut kuin 5e seteli kukkaros muuten olisin ottanu erikoishampurilaisen :D

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2012
Rating: 1

Helppo kompata edellisiä arvosteluja. Hinta/laatu -suhteeltaan paras hampurilainen mitä olen suuhuni pistänyt. Suosittelen kaikille erittäin lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 18.06.2012
Rating: 0

Kerroshampurilainen juustolla on parhautta! Paistossa tosiaan laitetaan juuston päälle oreganoa ja maku on mahtava. Ainut miinus tulee, ettei juusto kuulu normaaliin kerroshampurilaiseen. Juuston saa lisukkeen yhden euron hinnalla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 09.01.2012
Rating: 0

Aivan mahtava erikoishampurilainen! Grillin lyhyeltä listalta löytyy muutama hampurilainen ja pari muuta grilliannosta. Laatu korvaa määrän. Erikoishampurilainen munalla ja juustoraasteella oli aivan mahtavan makuinen. Munaa paistettaessa(!) siihen lisättiin juustoraastetta ja oregano, mikä toi hampurilaiseen erikoisen hyvän maun. En tiedä oliko pihvitkin itsetehtyjä, muttei ainakaan mitään pakastepihvejä. Paras hampurilainen miesmuistiin.

Löytyy sahalammen parkkipaikalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 17.10.2011
Rating: 2

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vapaudentie 4, 60100 Seinäjoki - Route

Options