Apukokki

11 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Grilli Äitee

Oli pakko käydä testaas näiden kommenttien takia ko. paikka. Otin kerroshampurilaisen ja hinta 5e. Katselin muutenkin hinnastoa ja vaikutti todella hyvältä...esim lounaslautanen 4.5e! :O

Itse hampurilainen oli todella hyvä! Tuli aivan "itse tehdyn" fiilis heti ekasta puraisusta ja se ei ole todellakaan huono asia :) Pihvit tosiaan taisivat olla itsetehtyjä(pitää muista kysyä kun seuraavalla kertaa käy) ja maukkaita. Mausteita oli ehkä hieman liikaa mutta kokonaisuus loistava.

Ainoa miinus on että kortit ei käy...ei ollut kuin 5e seteli kukkaros muuten olisin ottanu erikoishampurilaisen :D

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2012
Rating: 1

Restaurant: Greek Kebab House

Tuli käytyä nyt pitkästä aikaa tääläkin "tarkistamassa" tilanne ja kanakebab houkutteli. Valitsin huonon ajankohdan eli loppupäivän joten tarjonta tunnetusti on vähän niin ja näin jokapaikassa.

Ruoka oli kuitenkin lähellä samaa mitä oli ollut aiemminkin...rasvaista, hyvää & mättö safkaa. Suosittelen vieläkin paikkaa mutta kannattaa valita ajankohta oikein.

Ps. Onko se "lyhyt mukava kreikka/turkkilais mies" vaihdettu Athen´s Palacen kokkiin? :(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Asian Diamond

Lounasbuffa Asian Diamond: "8 eri ruokalajia tarjolla" (Kiina,Intia & Thaimaa edustettuna). Hinta 8.9e

+ Siistin näköinen paikka! (ei ehkä kovin Aasialaishenkinen, mutta kuitenkin siisti)
+ Paljon eri vaihtoehtoja
+ RAPU CHIPSIT & HAPANIMELÄ KASTIKE! ♥

- RUOKA KYLMÄÄ! :S Mikään ei oo ärsyttävämpää kuin kylmä ruoka ja tästä PITKÄ miinus!
- Ei läheskään niin maukasta kuin esim. Sataang Thai:ssa (epstorin vieres) & Shuang Long:is (Torkan Kiinalainen)!
- Jää jälkeen myös teknisessä osaamisessa...härkä & kana kuivaa, vähän purkkamaista.
- Kuivanutta PIZZAA lämpökaapissa WTF!?

Jotenkin tuntuu että tää paikka on "ahnehtinut" vähän liikaa eri alueita ruokalistalleen ja siten kaikki on vähän keskinkertaista. PIZZAA ahahaha :D Kiinalaisen osio "possua osterikastikkeella" oli mielestäni parasta (johtuneeko kenties pienoisesta "pakkomielteestä" Kiinalaiseen keittiöön dints dints!? :D). Mutta tosiaan "Korma:t yms." eivät olleet minusta maultaan sitä oikeaa Intiaa/Thaikkua :/ Tulipa käytyä ja ei tarvi tod.näk toista kertaa mennä kun tietää että kaupungissa on jo ainakin 2 parempaakin paikkaa mistä saa Aasialaista :)

     
     
     
Experience: Lunch Added: 31.05.2012
Rating: 3

Restaurant: FC Casa Grande

Lounasbuffa FC Casa Grande: Hinta 9. 20e. Tarjolla Italialaisia herkkuja...pizzaa, lasagnee, pastaa, risottoa jne.

+ Ihan kivan oloinen paikka...soppelin "pieni" ja kotoisa, olemalla kuitenkin juhlava.
+ Pizzat oli hyvän makuisia.

- PIIIITKÄ MIINUS Ruoka oli kylmää!! Tähän törmännyt nyt jo monessa paikkaa, mutta tähän astisista paikoista tämä oli PAHIN.
- Kaikki muu paitsi pizzat MAUTONTA! (Risotos ehkä aavistus makua mutta ei löytynyt paljon "sattumia" eli äyriäisiä ja oli muutenkin maultaan bliisu)

Ei todellakaan tarvi mennä uudestaan...ainakaan lounaalle. A´la carte vois toimia esim. pizzan osalta mutta tuskin muuten. Tarjoilijan toimet olivat kans vähän niin ja näin...ensinnäkin katsoin että oli isopöytä johon mahduimme kaikki istumaan, mutta huomasin vasta myöhemmin että omalla paikallani ei ollut katteita . No ihmettelyn jälkeen huikkasin tarjoilijalle että voinko ottaa toisesta pöytää välineet ja se sopi. Tarjoilijan tuodessa lisää vettä hän oli päättänyt laittaa sen ihan piripintaan ja arvaahan siinä kuinka käy kun yrittää kaataa -> osa vedestä pöydällä -.- :D

     
     
     
Experience: Lunch Added: 31.05.2012
Rating: 0

Restaurant: ABC-Seinäjoki

Lounasbuffa ei tuota koskaan pettymystä. Tosin ei myöskään mitään ihmeellistä. Perushyvää ruokaa tarjolla ollut aina kun itse olen käynyt. 9,3e on kyllä turhan kallis mielestäni näinkin isolle ketjulle millä on "varaa" kyllä pitää halvempiakin hintoja!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 25.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Samburger

Seinäjoen paras grilli! Perinteiset ja hyvät hampurilaiset. Hintatasoltaan halpa ottaen huomioon toiset grillit !?

Moni hehkuttaa aina Samburger specialia juustolla, mitä en oikein ymmärrä! Täyslihakerroshamppari, missä älyttömän kokoinen koskenlaskija klöntti ja kaalisalaattia jäähdyttämässä hampurilaisen kylmäksi :D

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Seinäjoki Areena

Lounaalla AINA maukasta ruokaa, sekä hyvä salaattipöytä! Suosittelen :)

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.05.2012
Rating: 0

Odotukset olivat korkealla, mutta lounasbuffa toi pettymyksen! Lounaslistaa kun luki niin vaikutti hyvältä teoriassa "kreikkalaista salaattia..." jne. olin jo aivan innoissani että nyt voisi kerrankin panostaa enemmän kevyen puolen syömiseen...no ei tarvinnut panostaa! Esim. "kreikkalainensalaatti" oli käytännössä valmispussista otettu salaattisekoitus (oli sielä joukos ehkä jotain sattumia mitkä eivät vaan osuneet minun pihteihin), toisessa astiassa samaa mutta sinne oli eksynyt suolatikun palasia&saksanpähkinöitä, jotka tietenkin kaikki astian pohjalla. Muutenkin salaattipöytä ehkä surkein mihin olen törmännyt...riisiä & pari hassua sattumaa, kierre pastaa & muutama herne jne. EI NÄIN!

Lämmin osasto: Valikoimaa riitti jos jonkinmoista soosia mutta ainoastaan yhtä lämmintä lisuketta eli jotain "omituisia kumiperunoita". Perunat olivat ehkä seisseet jo liian kauan tai jotain...lisäksi olivat kylmiä. Sooseista "tomaattinen kinkkukastike" oli TODELLA suolaista, vaikka itse käytän reilusti suolaa. Ihmetytti myös ruoan määrä kaikissa pakeissa todella vähäinen.

Plussaa ravintolan fiinistä lookista. Asiakaspalvelu vähän "outoa". Olin aluksi H-Moilasena että mistä sitä vettä saa kun katsoin että tyhjissä pöydissä oli kannut pöydillä...mutta hokasin sitten että eihän niitä oltu kerätty pois edellisten jäljiltä. Olin jo aloittanut syömään kunnes tarjoilija kiikutti pulloa pöytään ja kysyi "maistuuko ruoka?"...olin ehtinyt pari haarukallista maistamaan :D

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.05.2012
Rating: 0

Mielestäni Seinäjoen yksi parhaimmista ravintoloista (ellei jopa paras)! Ruoka on TODELLA maukasta ja taidokkaasti tehtyä. Juurikin "kolme pientä annosta", kaikki "härät" jne. aivan TAIVAALLISIA.

Jos miinusta hakee, niin ehkä tuo jonkun mainitsema autenttisuus tulee hieman esille (tosin tämäkin johtunee osaksi siitä että olen vakiasiakas ja juurtunut jo tapoihin ottaa "tuttua&turvallista" :D). Sekä tuo palveluasenne&töksäyttely: "mitä ruoka" "syökö täälä...yksi, kaksi". Tähänkin jo tottunut ja tulee nykyään juteltuja paljon niitä näitä tämän "pippurisen" emännän kanssa :D

Ps. jos flunssa vaivaa niin täältä alkukeitto + jotain tulisempaa härkää...AUTTAA! ;)

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Sataang Thai thai

Lounasbuffa aivan loistava! Todellakin huomaa että nämä ihmiset tekevät ruokaa sydämellä, niin tekniseltä osaamisella kuin myös maulla! Salaattipöydästäkin huomaa kuinka yksinkertaisilla jutuilla saadaan todella mahtava & huoliteltu ulkonäkö :)

Jos jotain miinusta välttämättä hakee niin ravintolan yleisilme ei ehkä parhaimmasta päästä...hieman sekavaa/sokkeloista.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.05.2012
Rating: 0


Images


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites