Unknown

Ravintola Sataang Thai

thai
Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (26)

Paras lounaspaikka maun, palvelun ja tunnelman mukaan. Ei täysin mukava liikuntarajoitteisille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.12.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lauantai lounas oli todella hyvä, ruokavaihtoehtoja oli useita ja kaikkien maut erinomaisia. Mukavan ruokahetken ravintolassa kruunasi täydellinen jälkiruoka, kuppikakku ja marjarahka.
Ehdottomasti seinäjoen paras lounaspaikka!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 30.01.2016
Rating: 0

Kävimme pitkästä aikaa täällä. Kauheaa, kuinka huonoksi ruoka on mennyt. Kun tämä paikka avattiin palvelu oli todella hyvää ja ruoka erinomaista, nyt siitä ei ole mitään jäljellä. Surullista. Onkohan täällä omistaja vaihtunut, kun ruoan maku on näin pudonnut.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Satangin lounasbuffettia kokeiltu nyt viitisen kertaa ja aina on ollut hyvää! Salaattipöytä tuoreine hedelmineen on paras, mihin olen Seinäjoen lounasravintoloissa toistaiseksi törmännyt. Jälkiruokarahka on myös hyvää, mutta sitä ei jaksa aina syödä, jos on sitä ennen tullut kiskottua antaumuksella herkullisia lämpimiä ruokia ja hedelmiä. Tarjolla on myös susheja, mutta niitä en valitettavasti pysty arvioimaan, koska en syö susheja (missään).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2015
Rating: 0

Katkaravut basilikan sekä thaichilikastikkeen kera maistuivat lähinnä suolalta. Grillattu kananrinta chilikastikkeessa puolestaan puolestaan ui sweet&sour-kastikkeessa eikä maistunut juuri muulta. Palvelu nuivaa. Epämääräistä, jatkuvaa kolistelua ja lounasastioiden kanssa touhuamista, vaikka aukioloaikaa vielä runsaasti jäljellä. Kevätrullat maistuivat sentään hyviltä, tosin lihavaihtoehtoa ei ollut jäljellä. Pääruokalistalla taas ei yhtäkään kasvisvaihtoehtoa! Emme suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.08.2015
Rating: 0

Todellinen pettymys, ruokaa ei voi kutsua thaimaalaiseksi missään nimessä. Täysin mautonta ja suomalaiseen "makuun" tehtyjä ruokia. Jälkiruoka rahka ehkä parasta antia, uudelleen en kyllä mene.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 16.08.2015
Rating: 0

Lounasruoka oli mautonta ja vetistä. Kertakaikkinen pettymys; en ymmärrä, miten tätä voidaan kutsua aasialaiseksi/thaimaalaiseksi ruoaksi?!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 31.01.2015
Rating: 0

A la carte annokset olivat kyllä kokonsa puolesta riittäviä. Valitettavasti maku jäi kauas siitä rikkaudesta mitä thai-ravintolan annokselta voi parhaimmillaan odottaa. Esimerkiksi seuralaiseni tilaama Kana&Hapanimelävihannekset maistuivat lähes pelkästään ketsupilta, joka ilmeisesti oli kastikepohjan pääainesosa. Oma kookos-curry-kana -annokseni oli astetta maukkaampi. Salaattipöytä tämän tyyppiseen paikkaan varsin tyypillinen, ehkä jopa aavistuksen runsaampi valikoima eri salaatteja, raastetta, oliiveja yms.

Palvelu oli nuivaa, eikä tarjoilija juuri puhua pukahtanut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.01.2015
Rating: 0

Ystävällinen palvelu ja miellyttävä tunnelma ravintolassa.
Salaattipöytä oli runsas ja kaikki olivat ihanan tuoreita. Lämminruokavaihtoehtoja oli todella monta ja kevätkääryleet olivat parhaimpia mitä olen saanut. Shusia maistoin ja nekin olivat hyviä, ennemmin en niitä ole maistanutkaan. Jälkiruoka rahka ja tee oli täydellinen päätös herkulliselta lounaalle.
Hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä ruokapaikka!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.01.2015
Rating: 0

Ravintoloitsija ei ollut hoksannut mistä sushissa on kysymys. Lounaalla sitä tarjottiin lämpimiltä tasoilta - siis raakoja ruoka-aineita, haloo! Ravintolassa oli tarjolla soijakastiketta ja pieni sormuksellinen wasabi kastiketta mutta ei mitään astiaa niiden sekoittamiseen.
Thairuoka kastikkeet olivat liian suolaisia.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 07.01.2015
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Maamiehenkatu 4, 60100 Seinäjoki - Route

Options