Serving lunch

ABC-Lahdesjärvi

Rating 1.5 / 5

Reviews (7)

Kävin taas lounaalla (30. 12.2015) kuten aiemminkin otin ruoan listalta ja annoksen tuleminen kesti yli puolituntia... miten ihmeessä voi kestää noin pitkän ajan?? Tarjoilija totesi vain että on se muillakin kestänyt niin pitkään... mitä v-ttua se minulle kuuluu miten pitkään se muilla on kestänyt.. Törkeetä.. tarvii näköjään hakea jokin toinen ruokapaikka että ehtii syödä lounastauon aikana...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.12.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kiersin kesäkuussa Päijänteen, Pielisen ja Saimaan. Matkalla poikkesin jokusella ABC asemalla noutopöydissä. Tampere Lahdesjärvi oli kaikista surkein ja todella ala-arvoinen. Muuten tähettäkään Sokoksen Koli hotellin keittiöön terveisiä jotta muikut kuuluu paistaa kypsiksi ja tehä kunnon kalasta ei " tuoksahtavasta".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.07.2015
Rating: 0

Odotitko ihan oikeasti saavasi "huoltoasemalla" laadukkaasti hyvin tehtyä jouluruokaa hyvistä raaka-aineista. Mielestäni turha pahoittaa mieltä. On aika katsoa peiliin ja miettiä oliko paikan valinta oikea. Ei tulisi ikinä mieleenkään vielä lastenlapsia abc:lle jouluaterialle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1€ Added: 09.12.2014
Rating: -1

ABC Lahdesjärven jouluateria 6. 12.2014
Mainostettiin suuresti S-lehdessä. Lastenlasten 11v, 10v, 6v kanssa jouluaterialle Tampere talon itsenäisyysjuhlasta klo 17 jälkeen. Sanottiin, että jouluateriahan kuten lounaatkin loppuvat aina klo 17. Mistä voi tietää? Miksei tietoa ollut mainoksessa eikä kassan tiskilläkään? Lämminruoka haaleata, jotain loppuja nurkissa, kinkkua piti pyytää keittiövastaavalta takaisin. Samanlaisen ateriakokonaisuuden olisi saanut helposti kootuksi Prisman valmisruokaosastolta: laatikot, rosolli, kylmää kinkunsiivua, tuttua salaatinkastiketta kyytipojaksi. Olisi yhtä lailla voinut syödä kotona kylminä. Luulin kotiruoaksi ja juhlamme kohokohdaksi. Ei tarvitse ensi vuonna suunnitella menoa ABC:n jouluaterialle. Onneksi lapset saivat purkaa energiaansa leikkitelineillä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 09.12.2014
Rating: -1

Ihan kohtuullinen liikenneravintola. Tilava ravintola, lapsille oma leikkipaikka niin sisällä kuin ulkonakin, siitä iso plussa tälle paikalle kuten monelle muullekin ketjun liikenneravintolalle. Ruoan maku on ihan kohtuullinen, ja seisovassa pöydässä saa mahan täyteen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.05.2012
Rating: 0

Lukuisia kertoja eri ABC huoltoasema komplekseissa syöneenä tämäkin paikka menee siihen normaaliin ABC tasoon. Ihan perus hyvää ruokaa kohtuu hintaan. Kaikkiin annoksiin kuuluu salaattipöytä, leivät, vesi,maito, kotikalja ja jälkkäriksi kahvi, tee, kaakao (vaikkei sitä joka paikassa mainostetakaan). Paikkana pidin ehkä hiukan nuhjuishen sekaisena moniin muihin verrattuna.
Plussaa myös aukiolo ajoista ja tilavista jaa siisteistä WC tiloista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.07.2010
Rating: 1

Ruoka-annokset todella maittavia. Hyvät pizzat. Tunnelmallinen ja siisti ABC. Palvelu hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2010
Rating: 0

Location

Automiehenkatu 39, 33840 Tampere - Route
010 76 72640
https://www.s-kanava.fi/toimipaikka/abc-lahdesjarvi-tampere/649107562