Unknown

American Diner, Koskikeskus

Rating 2.3 / 5

Reviews (7)

Erittäin kuiva ja mitäänsanomaton burgeri, huomattavasti heikkolaatuisempi kokonaisuus kuin ihan hyvässä Lielahden Dinerissä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.06.2016
Rating: 0

Vegeburgereita olen ruukannut käydä täällä syömässä. Hampurilainen on tosi hyvän makuinen, raskalaiset menettelee, salaattia on aivan liian vähän ja maissi on ajansaatossa kadonnut ateriasta kokonaan. Pidin ennen tosi paljon, viime kerralla kuitenkin päätin, etten enää syö täällä, koska taso on vuosien saatossa laskenut huomattavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.01.2016
Rating: 0

Ravintola tullut edellisen "Dinerin" tilalle ja vain nimi muutettu, sisustus ym. täysin samat kuin lopettaneella ravintolalla. Ainakin omasta mielestäni. Mitäpä sitä muutamaan, kun teema pysyy samana :) Söimme Breakfastin ja The Fatboy Burgerin. Annokset ihan ok makuisia. Mutta ranskalaiset täysin suolattomia. Samoin Breakfastin "perunan kakut" oli täysin mauttomia. Annoskoko sopiva eikä nälkä jäänyt. Ruoka tuli ihan sopivassa ajassa vaikka tarjoilija ystävällisesti kertoikin että hieman kestää. Palvelu ystävällistä.
Ihan ok, mutta ei täällä ihan heti tule uudelleen käytyä. Jos mielesi tekee Ameriikan mättöä niin täältä löytyy!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.12.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aivan käsittämättömän paha valmispihvi(! !!) tarjoushampurilaisen välissä. Aiemmin kokemukset paikasta olleet positiivisia, hampurilaiset hyviä mehevällä paistetulla pihvillä. Kokemuksen käänsi ppsitiivisemmaksi ihana tarjoilija, jolle valitin ruuasta. Hän kertoi, että kaikissa tarjouspurillaisissa on tämä kauhea "cajun" pihvi. Missään listassa asiaa ei kuitenkaan mainita. Miten asiakas voi tietää, että "tavallisessa" purilaisessa on parempi sisus? Oli kyllä todella lähellä meidän perheen viimeistä kertaa kyseisen ketjun ravintolassa . Omituisempaa tarjouskampanjaa asiakkaiden houkuttelemiseksi saa kyllä etsiä ...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2015
Rating: 3

Tilasimme molemmat hampurilaiset, minä kasvisversion ja mies lihaisan. Lisäksi otimme chili- ja valkosipulimajoneesit ja makucolat. Alkuun sipulirenkaita, joita tarjoilija suositteli.
Sipulirenkaat oli todella isoja ja rapsakoita ja niiden kassa tullut bbq-kastike oli oikein hyvää. Makucolavalikoimasta plussaa!
Ranskalaiset oli mukavan mausteisia ja rapsakoita.
Itse purilainen olikin sitten pettymys. Kasvispihvi oli valmispihvi ja vieläpä huono sellainen. Ja hampurilaisen välissä oli kohtuuttoman paljon majoneesia (vaikka majoneesin ystävä olenkin). Mies kuvasi omaa hampurilaistaan hyvän makuiseksi, mutta antoi risuja siitä, että mikään ei ollut itse tehtyä.
Lisädipit oli melko mauttomia, chilimajoneesissa ei ollut tulisiutta ollenkaan!
Palvelu oli ok, välillä vähän töksähtelevää.
Sisustus tässä ravintolassa on ihanan 50's amerikkalainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.09.2015
Rating: 0

Jouduttiin odottamaan ruokaa yli tunti. Vihdoin kun ruoka saapui, oli hampurilainen palanut sekä kylmä! Asiakaspalvelija ei kovin ammattitaitoinen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2015
Rating: -1

Lounaalla hampurilaiseen kuuluivat perusosat, kuten sämpylä, pihvi (liha, kana tai kasvis), salaatti ja majoneesi. Lisähinnasta saa lisätäytteitä, kuten pekonia ja jalapenoja, mutta myös juusto lasketaan lisätäytteeksi. Sinällään ihan toimivaa, sillä burgerin lähtöhinta (8 €) on riittävän alhainen ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus tuunata kokonaisuudesta haluamansa. Lisäksi lautasella oli ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

Hampurilainen oli riittävän iso ja maultaan perushyvä, ei kuitenkaan mitenkään erityinen. Ranskalaiset olivat sopivan rapeita ja coleslaw oli mukava lisä annokseen.

Lounashinnoittelulla päästään jo lähelle pikaruokaketjujen ateriahintoja, mutta laatu on silti parempaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2015
Rating: -1

Location

Hatanpään Valtatie 1, 33100 Tampere - Route
010 4233 225
http://www.ravintola.fi/ravintola/american-diner-koskikeskus/