Opens at 07:30

Café Linkosuo

Rating 2.8 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Loistavan makuinen latte, tuplaespressolla. Extra espresso järkevästi hinnoteltu. "Sisiätilat" hieman pienet ja tila aukiolla ei mikään kotoisa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2016
Rating: -1

Olen useasti käynyt koskikeskuksen linkosuolla, ja hyvin useasti asiakaspalvelijat siellä ovat hieman tympeitä! Lounassalaatti ok, mutta hieman ylihinnoiteltu!
Kahvi hyvää, mutta syömään menen mieluummin muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2014
Rating: 0

Reilusti ylihintainen, erityisesti kahvi kallista. Palvelu melko hidasta eikä mainoksena ollutta roibos+kakunpala-komboa ei ollut saatavilla. Positiivisena toast-annos oli laadultaan kohtuullinen. Silti hieman kehno kokemus. Ei voi juurikaan suositella. Ei oikein selvinnyt kahvilan kohderyhmä, hintojen perusteella odotti jotain erityistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2012
Rating: 0

Tänne en halua poiketa enää, sillä jokaisella käymiskerralla olen pettynyt karvaasti. Kahvila on ylihintainen ja tyylitön. Kasvissyöjille ei ole kunnollisia vaihtoehtoja ja kaikki leivät ovat muutenkin märkää majoneesimössöä. En valitettavasti suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2012
Rating: 1

Kermamunkki kahvilla, Nam! ..kahvihammasta alkoi kolottamaan ja päädyin tähän kahvilaan ruuhkan keskelle. Näyttäisi olevan suosittu paikka, asiakkaita jonoksi asti ainakin lauantaina puolenpäivän aikaan. Tarjonta erinomainen, vaihtoehtoja monia erilaisia, suolaisia ja makeita. Myös juoma puolella löytyy kaiken maailman erikoiskahvit ym. ym. Uskoisin täältä löytyvän jokaiselle jotakin kun tekee mieli kahvitella. Henkilökuntaa näytti olevan ihan kiitettävästi ja palvelu toimi. Istumapaikkoja ja pöytiäkin ihan kiitettävästi vaikka ruuhka aikana nekin näytti olevan aika täynnä. Hintojensa puolesta mielestäni hiukan ylihinnoiteltu, niinkuin omasta mielestäni melkein jokainen kahvila.
Kokemuksena positiivinen ja varmasti käyn toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.02.2011
Rating: 2

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Route
(03) 213 0570
http://www.linkosuo.fi

Options