Closed now

Chicago Food Park

Rating 1.3 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average


Perheemme ensimmäinen ja ainoa visiitti tähän ravintolaan sattui ravintolalle kiireisenä aikana lauantaina iltapäivänä. Tarjoilija varoitti, että ruuhkan takia ruuan tulo voi kestää puolisen tuntia. Todellisuudessa ruuan tulo kestikin tuplat eli tunnin verran. Ok, sellaista sattuu. Kaikki pelastuu, kunhan ruoka on hyvää. Valitettavasti näin vain ei sattunut käymään. Pihvinä oli paistettu kypsäksi, vaikka pyysin mediumia. Se oli myös jostain syystä sitkeähköä. Lohkoperunat olivat luotaantyöntävän mustia. Liekö käytetty vanhaa öljyä? Lisukevihannekset olivat kylmiö ja maistuivat pahalle. Lasten kana-annoksen tikkuperunat olivat ok, mutta kana oli onnistuttu paistamaan toiselta puolelta kovaksi. Eli en todellakaan suosittele tätä paikkaa kenellekään. Ei ainakaan kiireisenä aikana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 04.06.2016
Rating: -1

Kokonaisuudessaan todella huono kokemus. Aloitetaan hamburilaisesta. Ateria oli liian suolainen ja rasvainen. Pihvi oli sisältä ihan punainen. Sisällä oleva majoneesi marketin halvinta kamaa. En usko että mitään oli tehty itse tai ollut tuoretta. Sämpylätkin olivat mautonta pullaa. Pekoni vetistä samoin salaatti hamburilaisen sisällä. Sitten minuuttipihviin. Pihvi oli sitkeä ja mauton. Kasvikset olivat todella vetisiä. Kumpikaan meistä ei syönyt ateriaa kokonaan ja vielä pitkän aikaa oli suussa ja mahassa äklö olo. Ravintolassa oli meidän lisäksi vain 2-3 muuta asiakasta mutta silti aterioita piti odottaa puoli tuntia. Ainoa asia joka annoksissa oli ok olivat ranskalaiset. Palvelu taas oli jopa ylinnokasta. Valitettuamma aterioista meidän ei tarvinnut maksaa juomista, mutta olimme ottaneet vain kivennäisveden ja normaalin veden. En mene tähän ravintolaan enää ikinä enkä suosittele kenellekkään muulle. Tasoltaan verrattavissa huonoon tienvarsiravintolaan. Hinnaltaan kuitenkin kalliimpi. Hamburilainen oli alennuksella 10 € ja minuuttipihvi 18€. Ravintolan sisustus oli amerikkalaishenkisen tyylikäs. Miksi ruokaan ei ole panostettu yhtä paljon? Henkilökuntaa käy sääliksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.05.2016
Rating: 0

Söin varmasti huonoimman pizzani ikinä. Harmi etten lukenut täältä arvosteluja etukäteen :(
Tilasin "Hangover" pizzan jota odotellessa sai salaatti pöydästä hakea alkupalaa. "Salaattipöytä" oli todella onneton. Sitten saapui pizza, ihan ok ajassa ja kuumana pöytään. Pizzan ulkonäkö ok. Nimen ja hinnan perusteella odotin jotain tuhtia ja rasvaista, mutta pizza oli suoraan sanottuna mauton eikä oikein rasvainenkaan :) ..huono!
Kaverin tilaama lehtipihvi annos oli ulkonäöltään ihan ok, mutta kuulemma todella suolainen. Alkoi jo loppua kohden tökkimään.
Hinta/laatu ei kohdannut ollenkaan. Todella ylihinnoiteltu.
Tarjoilu oli pirteää todella pirteää, ehkä jo näin suomen mittakaavassa liiankin pirteän teennäistä!
En voi suositella muille! - en käy toista kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.03.2016
Rating: 0

Ruoka on ollut kolmesti kylmää pöytään saapuessa. Valitimme tarjoilijalle asiasta kolmannella kerralla ja hän uusi annoksemme.
Seuraavalla kerralla syömään tullessa kello toimi keittiöllä ja annokset tulivat kuumina. :) Ruoan laatuun olen ollut tyytyväinen varsinkin listojen uusiuduttua. Ainoa miinus alkupaloina (erikseen tilattavat) mozzarella-tikut, joiden majoneesi ei sovi ihmisille jotka eivät pidä tulisuudesta.. Vaihtoehtoja majoneesille ei ole, mutta ensi kerralla kysyn saisiko ilman chiliä.. Äitini ei kyennyt syömään kuin yhden.
Pidän pytingin sisustuksesta ja tunnelmasta, ihmisiä on usein vain korkeintaan 3 seuruetta omani lisäksi. Hintojen alentaminen voisi ehkä auttaa. Henkilökunta on ollut lämmin ja ammattitaitoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.01.2016
Rating: 1

Juustohampurilainen sunnuntaina. Kituvan ostosparatiisin toiseen kerrokseen kätkeytyvän ketjuravintolan sisustus henkii Amerikkkaa. Pöytiin sijoittaudutaan itse.

Sopivan suppealta listalta valikoin Cheese Burgerin melko mittavaa nälkääni poistamaan. Ranskalaisia sopiva määrä, laatu keskinkertainen. Hampurilaisenkin koko asiallinen ja kosteutta piisasi. Nälkä lähti, yleisvaikutelma kuitenkin mauton ja mitäänsanomaton.

Tarjoilu humoristiseksikin luokiteltavan pirteää. Keittiön toiminta asiakkaiden määrään nähden hidasta. Lapsiperheille on nähty huonompiakin vaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

Ostin juustohampurilaisen, jonka ranskalaiset sain vaihdettua salaattiin. Mies söi spagettibolognesen ja spagetti oli varmaan suoraan joku euron paketti kaupasta, ainakin oli saman näköistä ja makuista. Ruokaan kuului raastepöytä, joka oli aika sotkuinen, tosin raasteet oli ihan suht.ok. Hampurilainen oli aseteltu salaatin kanssa ihan kivasti, mutta pihvi oli ihan järkyttävää rustomössöä. En ole ikinä syönyt tuollaista hampurilaispihviä josta ei mene veitsi läpi ja se tosiaan oli täynnä sitkeää rustoa. Söin salaattia ja hampurilaisesta kuoret, pihvi jäi lautaselle. Tästä ilosta maksoin juoman kanssa n.18€, siis hirveän ylihinnan. Tarjoilija oli ihan ystävällinen, olimme tosin ainoat asiakkaat koko Lielahden ravintolassa enkä ihmettele miksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.07.2015
Rating: 0

Aivan luokattoman surkeaa pannupizzaa. Pakastepohja ja juusto sulamatta. Kuvottava kokemus. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuohon paikkaan rahojamme tuhlataan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 07.07.2015
Rating: -1

Hidas palvelu. Tarjoilija möi väkisin isomman salaattiannoksen pienelle nuorelle tytölle. Salaatti ihan normikokoinen ja hinta isosta. Aivan ala-arvoinen raaka-aineiden osalta. Salaatin tulo kesti todella kauan ja pari hassua asiakasta. Älkää tulko tänne rahojanne tuhlaamaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.05.2015
Rating: -1

Hidasta palvelua ja heikko ruoan laatu. Lisäksi avokeittiöstä kokki näyttää keskisormea tajoilijalle tämän hakiessa ruoat pöytiin viemiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.03.2015
Rating: -1

Kolme kertaa on tullut täällä ruokailtua ja hyvää ruokaa on ollut ja lapsetkin viihtyneet. On tullut maisteltua pitsaa, burgeria ja sandwichia ja kaikki annokset ovat olleet erittäin maistuvia. Viimeksi lapsille piti ottaa santsijuomat kun tyhjensivät lasinsa jo ruokia odotellessa. Extrajuomista ei veloitettu mitään, mikä oli iloinen yllätys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.03.2015
Rating: -2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Teivaankatu 1, 33400 Tampere - Route
010 4233 219
http://www.ravintola.fi/chicago

Options