Kitchen is open

Kalevan Pizzeria

Rating 1 / 5

Reviews (17)

Tilausta odoteltiin yli 2,5h, jonka aikana ravintolaan soitrettiin kaksi puhelua. Tästä huolimatta tilausta ei ikinä saapunut perille.
Soittaessa viimeisimmän kerran tästä ei tarjottu hyvitystä eikä pahoittelua. Vika oli kuulemma meidän.
Viimeinen kerta tästä ravintolasta...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 95€ Added: 19.02.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasimme työpaikalle jo edellisenä päivänä isomman kimppatilauksen. Seuraavana päivänä ruokaa puolituntia odotettuamme, soitimme onko ruokaa edes tulossa. Saimme vastauksen, että on matkalla ja menee 5min. Tästä vielä toinen puolituntia eteenpäin ruokaa ei edelleenkään näy ja soitamme uudelleen ruokamme perään. Nyt kerrotaan, että edellisenä päivänä tullut tilauksemme ei ole missään, ruokaa ei ole tehty eikä ruokaa ole tulossakaan.
Iso tilaus jäi pojilta sitten hoitamatta. Toista kertaa ei tästä firmasta tilata.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2015
Rating: 0

Tilasin Pizza-onlinen kautta, ruokaa ei ole vieläkään näkynyt, arvioidusta toimitusajasta noin tunti. Jännityksellä odotan, ehdinkö syödä mitään vai lähdenkö nälkäisenä junalle. Nyt harmittaa, että maksoin tilauksen etukäteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.11.2014
Rating: -1

Pitkään oli lempiravintolani, en tiedä kyllä miksi koska pitsat aina kylmiä kotiinkuljetettuna sekä mauttomia. Viimeksi kun tilasin pitsat puolisoni kanssa, molemmilla meillä meni mahat sekaisin ja löysin mustan karvan tojottavan juuston seasta. Ja tämä on ihan totta. EN ENÄÄ koskaan syö täällä. Lisäksi pitsan toimitusaika joskus yli 2 h ja laatuun ei uskalla luottaa tuleeko enemmän palanutta pitsaa vai sisältä löysää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.03.2014
Rating: -2

tilasin onlinen kautta: pizzassa vääriä täytteitä. kebab ei maistunut miltään ja kastike puuttui, perunat löysiä. kallista ruokaa ja kaikki maistui...penaalille. surkeeta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2013
Rating: 0

Pizzat perinteistä tamperelaista tasoa eli ei mitään päätähuimaavia makuelämyksiä. Kerran tuli pizza väärillä täytteillä. Siivet vähän löysiä ja kastikkeen taso vaihtelee päivästä riippuen, kuten myös palvelun taso. Muutama myyjä erittäin asiakaspalveluhenkisiä ja puhuvat hyvää suomea, kun taas osan puheesta ei meinaa saada selvää, eikä muutamaa kiinnosta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.03.2013
Rating: 1

Tilasin pizzaonlinen kautta. . tilaus kesti yli 2 tuntia kunnes saapui. Pizza kylmä ja kuminen.. PASKA paikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.03.2013
Rating: -1

Pitkän aikaa suosikkini, mutta nyt joudun ikävä kyllä vaihtamaan ravintolaa. Ranskalaiset olivat kuivia ja tumman ruskeita, vanhoja, kuin useaan kertaa rasvakeitetyt. Syömäkelvottomia. Pizza oli kumimainen, mauton ja todella rasvainen. Hukkaan heitettyä rahaa, ruuat meni maistamisen jälkeen roskiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.02.2013
Rating: 0

Pari kertaa käynyt kebabilla, maku ihan hyvä annoskoko riittävä, ei nyt mikään valtava kuitenkaan. Palvelu oli kyllä hitaanlaista vaikkei muita asiakkaita ollut. Käyn uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.02.2013
Rating: 0

Taisi olla yksi parhaista pitsoista mitä olen koskaan syönyt. Pohjan tomaattikastike erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.10.2012
Rating: -6

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Teiskontie 24, 33540 Tampere - Route
03-2552732