Küche geöffnet

Ravintola EViN

Note 3.3 / 5

Bewertungen (50)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ehdottomasti yksi Tampereen parhaista kebabbiloista. Ruoka tehdään avokeittiössä asiakkaan näköpiirissä eikä haeta mistään takahuoneesta. Palvelu aina ensiluokkaista eikä asiakas tunne olevansa mörkö, joka pilasi päivän astuessaan sisään. Annoskoot ovat riittäviä, ruoka on hyvää eikä hinnoissakaan ole haukkumista vaikka ovatkin ehkä hitusen kalliimmat kuin joissain paikoissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.11.2016
Note 0

Opiskelijoiden suosikki. Paikallisissa opiskelijapiireissä tiedetään, että paikan kebab on loistavaa. Saattaa olla. Pizza ei ollut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.05.2016
Note 0

Tampereen paras kebab mesta.
Kauempaakin jaksaa lähteä hakemaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.04.2016
Note -1

Henkilökunta ollut todella kohteliasta ja asiallista molemmilla kerroilla asioidessani, siitä suuri plussa. Kebabin kastike ei valitettavasti ole minun makuuni sopivaa, muutoin ihan maukasta, perus tavaraa. Lisäksi kebabannosten salaatti on aika ankea. Pizzoja sen sijaan voin suositella, mielestäni keskitason paremmalla puolella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.01.2016
Note 0

Tampereen parhaat kebabit, pizzat pienehköjä mutta maku loistava.
Rullakebab oli ennen todella suuri, nykyään n. 30% entisen koosta. Nälkäisenä ei tule edes kunnolla täyteen, vaikka hinnasta voisi niin olettaa.
Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 25.11.2015
Note -1

Kebupizzerian perussynnit, liikaa juustoa halpojen täytteiden päällä, niin että koko lätty on paksu ja lössö. Varsinkin kinkku syömäkelvotonta moskaa. Kebapit sitä sama kuin missä tahansa muualla. Mutta kunhan on isot mätöt niin kelpaavat junteille. Hinnat liian korkeat laatuun nähden. Joskus 10 vuotta sitten välttävä. Ei todellakaan enää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 25.07.2015
Note 0

Testasin falafelrullan ja mozzarellapizzan viikolla. 10,50 euron rulla on ylihintainen ja melko kuiva täytteiltään. Mozzarellapizzan kinkku muistutti enemmänkin halpaa makkaraa. Kyllä 9,50 eurolla pitäisi saada enemmän laatua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.07.2015
Note 0

Luin aamulla musertavan arvostelun Evinistä. Taisi kaverilla olla huono päivä - olisikohan saanut ylinopeussakot samana päivänä. Pitääköhän katsoa peiliin?

Kävin vaimon kanssa syömässä rullakebapin puoliksi. Annos oli suuri ja maittava. molemmilla maha täynnä.

Löysin Evinin sattumalta muutama vuosi sitten. Käyn kerran-kaksi kuukaudessa Tampereella asioidessani hakemassa noutopitsan. Koskaan en ole pettynyt laatuun enkä palveluun. Rullakebappeja on syöty jo monta. En usko, että olen ainoa, jolle vallmisteteen runsas annos. Tänäänkin ( su 28.6.2015 ) oli vilskettä.

Suosittelen muillekin

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.06.2015
Note -1

Perushöttö rullakebab lounasaikaan 10 euroa, mukaan. Wtf? Kassamuija tuijotti tuppisuuna niin kauan, että tajusin sen odottavan tilaustani. Härskistä hinnastaan huolimatta tilasin rullan, joka tulikin melko pian. Siitä propsit. Kebab itse oli juuri, niinkuin toisessakin arvostelussa, eli keskellä pläjäys täytettä, muuten vettynyttä pitaleipää, vai mitä tää on. Kastike muistuttaa geneeristä salaatinkostuketta. Eli, jos et ole nälkäkuoleman partaalla, etkä tuore lottovoittaja, en pysty keksimään syytä mennä tuonne. Nuhjuinen sisustus, töykeähkö palvelu (mikä palvelu?), heikko vastine rahalle. Ei toiste.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.06.2015
Note -1

. .

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 23.03.2015
Note -1

Community

Bilder

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Sammonkatu 26, 33540 Tampere - Route
(03) 255 7124
http://www.evin.fi

Options