Unknown

Kebab-Pizzeria Selvi

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Vegetarian
Accessible

Reviews (9)

Aivan mahtavaa Kebabia! Pitkään aikaan syönyt yhtä maukasta settiä kuin täällä ja Tampereella yleensä. En tiedä mitä Helsingin tasolle tapahtunut kun ei saa hyvää kebabeläintä melkein mistään enää! Mahtavaa että Selvi hoitaa homman! Ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Varsinkin yöaikaan laatu tippuu ruuissa todella paljon. Hyvin löytyy henkilökunnalta paineensietokykyä vaikka olisi paikka täynnä valittavia keski-ikäisiä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 27.12.2017
Rating: 0

Ok pitsaa. Ei mitään erityistä muttei mitään moitittavaa. Dillingerissä runsaasti jauhelihaa. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Pari kertaa kuussa tulee jotain täältä haettua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.05.2015
Rating: -1

Joulupäivän pelastus. Kun kinkut, laatikot ja rosollit alkoivat jo tunkea takaisinpäin niin Tampereelta löytyi sentään yksi paikka, joka vaivautui pitämään oviaan auki nälkäisille. Eikä jäänyt huono maku suuhun!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 28.12.2014
Rating: -1

Menimme juhlitun illan päätteeksi nälkiintyneinä "pikkusuolaiselle", mutta saimme mahtavat annokset, joista riitti vielä kotiin viemisiksikin. Lihan, perunoiden ja salaatin suhde kohdallaan, samoin mausteet ja hinta. Kävin ekaa kertaa, meneen toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 850€ Added: 17.06.2014
Rating: -1

Tilattiin tuliset hotwingsit mukaan. Muuten annos oli ok, mutta porkkananpalat pieniä ja onnettoman löysiä ja vanhoja. Lisäksi porkkanoiden mukaan kuuluva aurajuustodippi ei sisältänyt muutakuin kermaviiliä. Dipistä oli siis unohtunut juusto.

Pitsat ovat olleet aivan kelpoja, mutta keskustassa on hinnat vähän korkeammat kuin kaupungin laidoilla. Perus kebab-pizzeria. Toivottavasti aurajuusto ei unohdu seuraavalla kerralla dipistä, koska eihän sitä voinut edes syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.02.2013
Rating: 0

Hyvää yöruokaa. Pizzat ovat Tampereen parhaimmistoa eikä kebabissakaan ole valittamista. Aina olen saanut juuri sen mitä olen tilannut. Tosin paikka on pieni joten otan aina mukaan. Myös palvelu on mukavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.07.2012
Rating: 0

Paikka ei täyttänyt odotuksia. Pyysin rullakebabin ilman jalopenoja,, koska olen allerginen, mutta kebab oli täynnä niitä ja oli muutenkin niin tulinen, että se oli syömäkelvotonta!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2011
Rating: 0

Kokin ranskalaiset kebabin nälkään. Annos siis kebab ranskalaisilla (7.50e), reilun kokoinen annos, tuntui että lihaa oli enemmän kuin ranskalaisia. Hyvä maku. Salaatti perinteistä kaaliraastetta. Paikka hiukan nuhjuisen oloinen mutta palvelu ytävällistä. Hyvää perus kebabbia kebabin nälkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2011
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere - Route

Options