Unknown

m/s Tampere

Rating 2 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alkuruoka-Tapakset, sekä pääruoka-annokset olivat molemmat hieman pieniä. Omalla kohdalla Haukipurilas ei säväyttänyt maullaan, mutta tapaksista ravunpyrstön maku oli kohdallaan. "Hiljaisena" arki-iltana kesäloma-aikaan palvelu oli hidasta. Resurssit oli alimitoitettu, kun oli vain yksi tarjoilija. Pääruoista osa oli jäähtynyttä ja jälkiruoista osa tuli vasta, kun jo tarjoiltu kahvi oli jo jäähtynyt. Olutvalikoima oli hyvä paikan kokoon nähden. Ruoka oli laatuunsa nähden ylihinnoiteltua, esim. Turussa samankaltaisesta ravintolalaivasta saa laadukkaampaa ruokaa edullisempaan hintaan, joka on sääli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 30.06.2014
Rating: 0

Pitkään on pitänyt tällaisella Laiva lounas risteilylläkin käydä ja nyt viimein kesän lopulla tuli mentyä. Laiva oli siisti ja tunnelma kohdillaan. Henkilökunta erittäin ystävällistä siitä iso plussa. Ruokailu oli buffet tyylinen noutopöytä josta sai hakea kylmät ja lämpimät ruuat jälkkäri tuli hiukan myöhemmin. Jos ymmärsin oikein niin ruuat vaihtelevat kauden mukaan. Tällä kertaa tarjolla oli mm. muutamaa salaattia, sillejä, kasvis kääryleitä, broileria, riisiä. Buffettiin kuuluu juomaksi vesi. Muut juomat maksaa erikseen. Jälkkäriksi oli kahvia ja kauden marjoja kinuskikastikkeella.
Matkaan kuului kauniiden pyhäjärvi maisemien lisäksi myös pienimuotoista ohjelmaa. En tiedä vaihtuuko tuo ohjelma eri risteilyillä mutta tällä kertaa näyttelijä Ahti Jokinen lausui runoja.
Kaiken kaikkiaan ihan miellyttävä kokemus mutta jollainlailla pidin tuohan hiukan ylihinnoitellulta.Odotin ehkä hintaan nähden ruualta vielä enemmän.
Suosittelen kyllä kokemuksena mutta ehkei ihan pelkästään ruuan vuoksi kannata lähteä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 11.08.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laukontori 10 A 3, 33200 Tampere - Route