Unknown

Ravintola Maisa

Rating 3.9 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Brunssi monipuolinen, kalaruuat pääosassa. Brunssi on ollut sama pitkään - ainakin 2 vuotta sitten söin samantapaisen. mausteita käytetty niukanlaisesti liharuuissa, kalat erinomaisia. Loistava täytekakkujälkiruoka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 34€ Added: 13.05.2015
Rating: 0

Erinomaista ruokaa, mutta asiakaspalvelussa on paljon parantamisen varaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2014
Rating: -1

Purilaista Maisassa. Viehättävän maalaismiljöön keskellä sijaitseva ravintola on syrjässä mutta kesäisin veneellä hyvin tavoitettavissa. Hellepäivän vuoksi nautimme ruoat terassilla, joka oli yleisilmeeltään hiukan kulahtanut ja epäsiisti.

Tilauksen jälkeen pöytään tuotu leipäkori sisälsi heikkolaatuista vaaleaa ja oikein hyvää tummaa leipää, suolattu voi namia. Pääruoaksi valikoitunut Maisan burger sisälsi poikkeuksellisesti fileepihvin. Ohessa tarjoillut maalaisranskalaiset hyviä mutta muutoin yleisvaikutelma kuivakka. Annos sisälsi punasipulia toiveestani huolimatta (erhettä kompensoitiin laskun yhteydessä ilmaisella jälkiruoalla). Jälkkäriksi lusikoitu Crème brûlée toimi hyvin, mansikoilla melko omintakeinen terva/balsamico-kastike.

Tarjoilu ystävällistä ja keittiön toiminta nopeaa. Hyvä valinta kesäisen ajelun tahi veneilyn määränpääksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 31.07.2014
Rating: 0

Kesäpäivä, terassi ja Maisan ruuat. Parempaa ei voi toivoa. Ensimmäinen ruokailukerta kyseisessä ravintolassa oli tänään ja sen verran hyvää oli että pitää mennä huomenna uudestaan. Kiitos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2014
Rating: -1

Erittäin hyvää ruokaa. En ollut kuullutkaan tästä paikasta aiemmin mutta kun tänne eksyimme niin olin myyty. Vanha rakennus, upealla paikalla luonnon rauhassa. Ystävällinen ja rento palvelu. Rentoa valkoisten pöytäliinojen ruokailua parhaimmillaan. Söin alkupalaksi Toast Näsijärvi annoksen.. nam! Pääruuaksi Savustettua Kuhaa, erinomainen tämäkin suolaa kaipasi hieman lisää mutta sehän oli helppo korjata. Maistoin myös kaverin pippuripihviä joka oli erittäin hyvä ja murea kuin mikä. Parasta pihviä pitkään aikaan! Suosittelen lämpimästi! Sunnuntaisin tarjolla myös Brunssia, pakko mennä joku kerta kokeilemaan sekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2014
Rating: 1

pidimme pienimuotoiset hääjuhlat Maisassa ja ruoka oli aivan mahtavaa. Iso kiitos myös muistaessanne lapset. Maisan kalapöytä on herkullinen ja laadukas. KIITOS!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.05.2014
Rating: -2

Veneilyreissun etappi Näsijärvellä, joka yllättää korkealla laadullaan. Maisan sunnuntaibrunssi kesällä 2013 oli koko kesän paras ruokakokemus. Loistava kalapöytä. Ei välttämättä edullinen, mutta elämyksellinen.

Palaamme tänne joskus myös autolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 22.07.2013
Rating: 0

Veneillessä tätä ravintolaa vain ei voi ohittaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.06.2013
Rating: -2

Söimme kauniina kesäpäivänä terassilla veneilyn lomassa. Ruoat ja juomat tilattiin tiskiltä. Ruoaksi otimme kalahamupurilaisen + lasten maisan burgerin. Lasten annoksessa oli maalaisranskalaiset, aikuisten ristikkoperunoita. Annokset olivat ok kokoisia. Lautasella oli myös hunajamelonia kivana lisänä ns. jälkkäriksi. Tuotteet laadukkaita. Naapuripöydässä tuli jotain sekaannusta ruoissa ja saivat hyvityksenä leipäkorin...

Lapset leikkivät pihassa olevassa leikkipaikassa. Ei tuntunut häiritsevän.. Siisti, hiljainen ja säännöllisen epäsäännöllisesti auki. Kauniit maisemat ja miljöö. Suosittelen kyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 10.06.2013
Rating: 1

Lapsiperheet joiden lapset pitävät ääntä (ravintolan pihalla), eivät ole tervetulleita tähän ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 06.07.2011
Rating: -3

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Polsontie 35, 34260 Tampere - Route