Unknown

Ravintola Siipiweikot

Rating 3.9 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin hyvät siivet! Asiakaspalvelijat iloisia ja ystävällisiä. Nopea palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2015
Rating: -1

Siipiweikot on Tampereen paras siipiravintola ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, vaikka ei edes siivistä pitäisi sen isommin.

Hakametsän siivet on myös taattua Siipiweikot-laatua. Syy miksi siipiä ei saa ravintolasta ulos viedä on se, että Hakametsän jäähallin ravintolapalvelut hoitaa yksinoikeudella Restel-yritys, ja täten Siipiweikkojen tuotteita ei saa viedä jäähallin/sen katsomon puolelle. Siipiweikot toimii siis ns. jäähallin ulkopuolisena ravintolana. (Myös esimerkiksi evässämpylät tms. hallin ulkopuolelta tuotavat elintarvikkeet pitäisi turvatarkastuksessa takavarikoida pois. Hallilla ei periaatteessa saa nauttia muutakun Restelin myyntipisteistä hankkimia eväitä.)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.04.2014
Rating: -2

Siivet olivat maistuvia, ainoa miinus se että kun olen kovin hidas syömään, niin pelin välissä aikaa syömiseen oli hirmu vähän, joten ei ihan ehtinyt takaisin katsomoon... onneksi tv:stä näki pelin kuitenkin, ettei vallan jäänyt näkemättä.. ensi kerralla toivoisin ehkä tähän hieman muutosta?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.01.2014
Rating: -2

Tampereen Hakametsän jäähallissa uusi Siipiweikkojen siipipaikka A-oikeuksin.
Tila alakerrassa, Tv:n kautta näkee pelin. Suuri miinus, ettei ruokaa saa muovikipoista huolimatta viedä katsomoon, vaan pitää nauttia ravintolan tilassa.

Hotwingsejä sai pelin aikana 12 kpl /10e, muita vaihtoehtoja ei ollut. Mukana 3 palaa porkkanaa, 1 selleri + auradippiä. Wingsit olivat rapaskoita ja kastike hyvää.

Tällä kertaa palvelukin nopeaa. Harmitti vain, että ruoat piti tosiaan syödä siellä alhaalla, kun pelin ääressä se olisi ollut paljon kivempaa. Katsomoon saa kuitenkin viedä mm hodarit, että mikä tässä on ongelma?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.10.2013
Rating: 2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Keltinkatu 2, 33200 Tampere - Route
http://www.hotwings.fi

Options