Unknown

Sticky Wingers Lielahtikeskus

Rating 1 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein mukava sunnuntai lounas. Söimme kaksin sunnuntaisin tarjoiltavan siipibuffan ja tilasimme lisäksi alkupaloja.

Ravintola oli erittäin siisti, tarjoilu oli nopeaa, selkeää ja hyväntuulista. Sisustus vastaa vanhaa amerikkalaista dineriä.

Ruoka oli hyvää ja kaikki toimi niin kuin pitää. Erikoismaininnan paikka saa terassista, jossa on kauniina syyspäivänä mukava nauttia hyvästä ruoasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 22.08.2014
Rating: -1

Nyt kyllä jossain mättäää ja pahasti. Menimme syömään uuteen ravintolamaailmaan sunnuntaina. Väkeä oli jonkin verran, mutta kuitenkin ravintola oli melko tyhjä. Tiskillä on suuri kyltti TILAA TÄSTÄ, joten jonotimme siinä kiltisti ja sen katsoimme mitä tilaamme. Kun meidän vuoro tuli, tarjoilija kysyi: "syöttekö sisällä", vastasimme tietysti kyllä, koska emme olleet ottamassa ruokaa minnekään uloskaan. Tähän kohtaan ravintolaa ei asikkaalle näy, että paikassa (2.kerros) on myös ulkoterassi. Tarjoilija käski meidät pöytään. Eikä sanonut muuta.

Etsimme pöydän, odotimme 15 minuuttia, että joku ottaisi tilaukset. Tähän mennessä oli kulunut sisään tulosta 30 minuuttia. Katselimme, että kaveritkin, jotka tulivat paljon meitä myöhemmin saivat hakea jo ruokaa (siipiä niin paljon kun jaksaa syödä)...

Lopulta tarjoilija tuli, mutta sanoimme, että lähdemme muualle, koska palvelu oli niin surkeaa. Pahoittelut tuli, ei muuta. Myöhemmin kuulimme, että siivet olivat olleet niin pahoja, että niitä pystyis syömään vain muutaman. En suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.08.2014
Rating: -1

sekava, epäviihtyisä ja ylihinnoiteltua einestä - eipähän tarvitse uudestaan asioida

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.06.2014
Rating: -1

Noh , ei tartte uudestaan mennä, piste!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.05.2014
Rating: -4

Location