Kitchen is open

Yi sushi

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (6)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.09.2016
Rating: 0

Lounasbuffet. Sushien lohi maistui pilaantuneelta ja oli syömäkelvotonta. Joitakin muita ruokia pystyi jotenkin syömään - piti vaan yökkiä välissä. Ruoka oli aika sotkuisasti buffetpöydässä. Ruoan laatu oli kaikissa huonoa. Palvelu ok-tasoa. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa. Ei jäänyt hyvät muistot tästä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2016
Rating: -1

Sattumalta huomattiin paikka. Oli erinomainen hintalaatusuhde!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2016
Rating: -1

Mukava ja rauhallinen miljöö, joka saattaa kyllä muuttua lounasaikaan ruuhkaisammaksi kunhan ihmiset huomaavat ravintolan. Tällä hetkellä sen löytää lähinnä vahingossa, edes Tullintorin (kauppakeskus, jossa ravintola sijaitsee) infotaulu ei näytä missä ravintola tarkalleen on (1. kerros, Kalevantien puoleinen pääty).

En maistanut kuin sushia, eikä siitä löydy mitään valittamista. Ei mitään järisyttävää gurmeeta, muttei missään nimessä huonoakaan vaan painii ihan luontevasti samassa sarjassa lähiseudun muun tarjonnan kanssa. Lounaspöydän valikoima oli mukavan riittoisa ja monipuolinen.

Mainio hintalaatusuhde. Menen uudestaankin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.10.2015
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasbuffet oli monipuolinen ja hyvän makuinen. Sushin lisäksi tarjolla oli "kiinalaistyyppisiä" lämpimiä ruokia ja Miso-keittoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.07.2015
Rating: -1

Aikalailla perus-sushia, mutta hyvä hinta-laatusuhde. Lounasajan jälkeen sai 14:n palan lajitelman kympillä. Lounas taisi olla vielä halvemmalla. Raikkaat maut, tonnikala vähän vanhan makuinen. Erittäin ystävällinen nuori nainen otti tilaukset. Voisin syödä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.06.2015
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Route
0401799994