Kitchen is open

Ravintola Sikhar

nepalese
Rating 3.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (42)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

A la carte -listalta: DARAM KHOLA KO MACHHA: ihan hyvä maku, sopivan tulinen, mutta yliammuttu sipulilla, kun taas paprikaa ei juuri nimeksikään. MACHHA LALI GURASH: kuhapalat eivät olleet friteerattuja, mutta kastike varsin hyvää, joskin aika suolaista. Jälkiruoka: NEPALESE ICE CREAM: ei minkäänlaista tuoksua eikä pistaasin tai cashew-pähkinän makua; sahramin keltaisuutta ei myöskään havaittavissa, mutta sen sijaan annoksessa, jonka epäilemme tehdyn pistaasien ja påähkinöiden sijasta pääosin keitetyistä pavuista, oli jonkin verran rusinoita. Naan-leipä oli parasta näissä annoksissa. Paikka oli siisti, mutta ainakin lauantaina lounasaikaan varsin tunnelmaton. Peltilautaset eivät ole kovin ruokahalua herättäviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 28.06.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.05.2015
Rating: 0

Liian isot lihanpalat annoksessa ja hieman mautonta. Papulisäke siinä kyljessä hieman outo.Palvelu ok ja taustalla soi hieno nepalilainen musiikki.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.11.2014
Rating: 0

Kävin hetki sitten lounastamassa, söin linssipyöryköitä. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka maukasta. Annos oli juuri sopivan kokoinen ja naan-leipä todella hyvää! Hieman miinusta siitä, ettei yli jäänyttä ruokaa saa mukaan. Aion silti ehdottomasti mennä uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.10.2014
Rating: 0

Tareko Kofta.
Ruokalistalta ei löytynyt vegaanisia vaihtoehtoja yhtään, eikä sellaisiin ollut mahdollisuuttakaan. Ruoka oli perus hyvää, muttei tehnyt mitenkään erityistä vaikutusta, ainakaan minuun. Annos oli riittävän iso, että siitä tuli täyteen, mutta papu- ja raikastike olivat aivan liian juoksevia ja niitä oli vähän. Palvelua oli perus ystävällistä, mutta kun asiakkaita oli vähän, istui koko perhe melko tuimana ravintolan perällä. Safkat tulivat nopeasti ja tunnelma ravintolassa oli muuten ihan rauhallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.07.2014
Rating: 1

Turussa ainoa nepalilais ravintola on Sikhar kristiinankatu 9. Moneen piakkaan tutustuin mutta ainoa Nepali ruoka on Sikharissa.
,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 26.02.2014
Rating: -2

Miinusta peltilautaset, salaatti, laimea ja lämmin viini sekä mauton jugurtti ja papulisuke. Plussaa nopea palvelu, rauhallinen ja ystävällinen tunnelma, kohtuullinen hinta ja syömäkelpoinen nan-leipä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.01.2014
Rating: 0

Edellisestä käynnistä on vuosia eikä silloinen käynti ollut kummoinen.

Tällä kertaa kokemus oli oikein positiivinen. Ruoka oli todella maukasta ja annoskoko juuri sopiva. Erityismaininnan ansaitsee naan-leipä joka ohut ja ilmava, yksi parhaista maistamistani.
Palvelu oli jäyhää, mutta asiallista. Paikka on ihan perusviihtyisä.

Kaiken kaikkiaan oikein suositeltava paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.11.2013
Rating: 0

Uskomattoman mukavaa palvelua, sekä ruoka yhtä herkullista kuin Kathmandun ravintoloissa - tilasimme lammas tikka masalaa sekä janakohuri koftaa (lounashinta 8,5€). Todella autettista ja herkullista. Suosittelen täydellä sydemmällä, jos haluaa ehtaa nepaliltaista!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.10.2013
Rating: 0

Ystävällinen palvelu. Mukava tunnelma. Ruoat maukkaita ja tarpeeksi iso annos. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.08.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Kristiinankatu 9, 20100 Turku - Route
(02) 250 1025
http://www.sikhar.fi/