Opens at 16:00

Siipiravintola Turku

finger food
Rating 3.8 / 5

Reviews (29)

Siipipaikkoja monesti vaivaava epätasalaatuisuuden tauti jyllää täälläkin. Toisinaan saa ihan loistavaa ruokaa ja seuraavalla kerralla pettyy. Siivissä sinänsä ei ole ollut moittimista, mutta kastike ei aina ole täysin tyydyttänyt. Voittopuolisesti hyvää on kuitenkin ollut, ja siksi suunnataan tänne aina kun Turkuun on asiaa. Monien moittima huono palvelu ei ole meihin asti yltänyt, kaikki on aina sujunut sen suhteen hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.08.2016
Rating: 0

Turun Siipiravintola ei petä koskaan! Omasta mielestä täältä saa Suomen parhaat siivet+side orderit, harmi vaan että oma suosikki quesadilla on ilmeisesti poistettu valikoimasta. Palvelu pääosin ok. Olen käynyt saman ketjun toisessakin paikassa ja siellä jäätiin kauas Turun laadusta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.04.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

One trick pony, mutta tekee sen mitä lupaa. Ensimmäistä kertaa minut tänne toi ystäväni, jonka mukaan minun oli pakko kokea paikka "jossa laskutkin tulee friteerattuna pöytään", ja siellä käymisesta on tullut vuosien varrella eräänlainen äijäporukan tapa.

Ravintola on aijoittain yrittänyt tarjoilla muutakin kuin vain siipiä, mutta aina ne muut katoavat listoilta lopulta ja paikan tarjonta on sitä itseään - siipiä ja koivenpalasia insuliinishokkiin asti.

Siipiä saa joko friteerattuina tai pelkästään uppopaistettuna, ja aivan kaikki eivät ole välittäneet "perinteisten" siipien rapeudesta. Itselleni niistä on tullut standardi. Mikään pehmeämpi ei oikein tunnu oikealta. Jos olet menossa ensikertaa ja rapeat siivet eivät kuulosta hyvältä, kokeile pyytää miedommalla lämmöllä kypsennettyjä, jos se vaikka olisi mahdollista.

Koska perunavaihtoehdot löytyvät useimpien kauppojen pakastealtaista (olen todella varma asiasta), lisäksi jää oikeastaan ne kastikkeet. Minun on pakko olla samaa mieltä aiemman kommentoijan kanssa asiasta, että etikkaisuus on aika läpitunkevaa - joskin tämäkin lienee jonkinlainen bulkki-kastike, koska ihan samaa makua saan Naantalin Aurinkoisen wingsien kanssa. Oma valintani on aina se ainoa etikaton vaihtoehto, makea Buffalokastike.

Arvioni tyytyväisyys perustuukin pakettiin, jossa mennään kaveriporukalla syömään epäterveellisesti ja juomaan pari olutta. Miljöö on siihen sopivan saluunamainen ja ruoan suhteen olemme aina poistuneet tyytyväisinä.

Ainoat rypyt ovat olleet satunnaiset kerrat jolloin tarjoilijalla on ollut todella huono päivä. Sopivalla porukalla kun on liikkellä oltu, on "sopivan" ja välittömän palautteen antaminen henkilökunnalle onnistunut. Johtoa kun ei todistettavasti kiinnosta pätkän vertaa minkäänlainen palaute palvelusta tai sen ongelmista.

Jos en pitäisi paikkaa enemmän olutravintolana kuin ruokaravintolana, en antaisi aivan näin hyviä arvosteluja. Siinä roolissa jossa se meitä palvelee, paikka toimii hyvin ja käymme siellä varmasti jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.01.2015
Rating: 0

Ihan jees, tosin "hypetykseen" nähden melko mitäänsanomaton pikku putiikki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.11.2014
Rating: 0

Halusimme neljän hengen porukalla syömään, ja menimme paikalle tunti ennen sulkemisaikaa. Päädyimme ottamaan ateriat mukaan, koska tarjoilijan lause "mekin halutaan joskus himaam täältä" ei houkutellut jäämään. Kotona huomasimme, että tuotteita oli vähemmän kuin mistä olimme maksaneet ja siivet olivat todella kuivia. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 30.04.2014
Rating: 0

Tultiin äijien kanssa syömään wingsit. Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu ystävällistä. Tilat juuri wings ravintolan mukaiset. Olut alkuun ja sen jälkeen wingsit niin varmasti mieli on korkealla! Suosittelen lämpimästi!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2014
Rating: 0

Hyvät kastikkeet! Riittävän tulista. Extrahot + lisäkastike Tshernobyl!

Kuorruttamattomat kanansiivet ovat ilmeisesti pakkasesta, koska luu on usein tummaa ja liha pienimmissä siivissä kuivaa.. Crispyt ovat isompia ja tuoreemman oloisia.

Tarjoilijat tuskin ovat ollee luokkansa priimuksia..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.03.2014
Rating: 0

Paikka on toivottoman pieni, jos aikoo esim. viikonloppuisin vierailla. Jäädytetty olut-tuoppi toimii takuuvarmasti. Ruoka on tavanomaista tasoa verrattuna muihin siipimestoihin. Nykyhinnoilla valitsen kuitenkin jo "oikean" ravintolan helposti tämän sijaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.02.2014
Rating: 0

Tultiin isolla porukalla, tilattiin jokainen vähän mitä sattuu. Oma tilaukseni hukkui ilmeisesti täysin ja sain aivan sekalaisen annoksen. Myös ruokalistassa oleva tulisuusasteikko on käsittämättömän heikko. Toiseksi miedoin kastike viidestä vaihtoehdosta sai hien kirpoamaan ja kastikkeen etikkaisuus yököttää, kanat olivat lähes pelkästään etikan makuisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.12.2013
Rating: 0

Siivet keskivertoja, erittäin kuivia, siivet tulisi pyörittää kastikkeessa, jotta ne imisivät makua ja kosteutta, nämä kuitenkin olivat vain kaadettu pohjalla olevan kastikkeen päälle. Melko kallis, varsinkin porukkacombo, joka Tampereella maksaa parhaassa siipipaikassa alle 50€. Eli reilut 20 € vähemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.06.2013
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Puistokatu 5, 20100 Turku - Route
(02) 536 8500
http://www.siipiravintola.fi/